/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +13 -4
    Ulan benimde basıma böyle bir olay geldi anlatayım. Liseye yeni başlamıştım o zamanlar 1-2 ay gecti. Ben ortama alistim cevrem genişledi vs sonra bizim sınıfın karşı sinda ki bi kız gözüme carpti. Hanı beyler ilk goruste aşk olur ya işte öyle elin ayağın titrer karnın karincalanir işte aynısı oldu.ilk defa bu duyguyu tadiyordum beyler.Çok güzeldi lan. sonra bu kız da beni farketti kesisiyoruz işte sonra bu bi gün okula gelmedi iki gün gelmedi tam tdıbına 1 aya yakın gelmedi aq.Ben Delirdim lan noldu başka okula mi geçti kafayı yiyorum.
    Sonra aklıma koydum adresini bulup durumu ogrencektim kafaya bak aq.Neyse dedim 1 hafta bekleyeyim dedim sonra giderim kız o hafta geldi ben nasıl sevindim anlatamam havalara ucuyorum bu arada o devamsızlıkları sildirmis okulda soran olursa veli ile gelince siliyorlar. Neyse işte yıl sonuna kadar bakistik utangacligimdan dolayı konusamadim AMK
    Pişman miyim çok fazla pismanim.Bi daha ne zaman gelcen dünyaya mk.Yıl sonunda ayrıldı okuldan çok kötü oldum. Beyler ilk defa bu kadar Sevmiştim be daha da hiç bi kızı bu kadar çok sevmemistim. Aklıma tukureyim.Bu arada kiz bizim tayfadan kankama benim hakkimda cok tatli vs biseyler demis .Ben yine konusamadim. Sonra ne mi oldu.3 sene sonra msj attım adımı vs soyledim. Taniyamadim dedi.Ne kadar koydu beyler bilemezsiniz .Aglayasim geldi be.Ben de unutmamıştır be diyerek kendimi avuttum.Ben 3 yıl boyunca onu dusundum.
    ···
    1. 1.
      +8
      Ulan aynı utangaçlık bende de vardı, daha fenaydı amk
      ···
    2. 2.
      +8
      Panpa hep utangaçlık yuzunden kaybettik zaten
      ···
    3. 3.
      +1
      ulan bana koyan şeyde kıız telefonunun kilidini yanımda açtı bir baktım bir çocukla foosu var bynimden vurulmuşa döndüm ben napayım he napayım amk söyle. hala aynı sınıftayız yani 1 ay önce falan yaşandı olay.
      ···
    4. 4.
      +2
      hassssssssssgibtir be o telefon olayı çok kötüdür
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster