/i/Acil

  1. 1.
    +115 -5
    lösemi hastası bir kardeşimiz için acil 0+ trombosit lazım. 2-3 saat içinde gelip verebilirim diyenleriniz var mı?
    Duyarlıdır benim panpalarım.
    1 yıl içinde ameliyat olmamak,dövme yaptırmamış,kulak deldirmemiş olmak.Kanal tedavisi yaptırmamış olmak. Grip,nezle olmamak. gibi gibi kriterler var. Eğer kendinizi sağlıklı hissediyorsanız 2-3 hafta da 1 trombosit vermenin bir sakıncası yok.
    Edit: 30 dakika sonra hastaneye geçicem.Gelenler olursa karşılarım hastanenin önünde. Lütfen arkadaşlar. Durum gerçekten acil. Tanıdıklarınız varsa onlarla da iletişime geçin.

    05374462401 bu numaradan Derneğimizin başkanı Serhat Aytan abimizle iletişime geçin. O size durumu anlatacaktır.

    Edit 2: il il kan grupları listesi yapalım daha kolay organize oluruz demistim. Daha önce bu amacla kurulmus bir site varmis.Kızılaydan biri bu siteyi fark etmis ve kapattırmıs. O yüzden daha baska bir alternatif düsünelim

    Edit 3: Facebook kullanan panpalar "Türkiye Kan Ordusu" sayfasını arama kısmından bulup begenirlerse sevinirim. Kan ilanlarini görüp paylasabilirsiniz. Ayrica ihtiyaciniz olursa da Serhat abiyle iletisime gecip yardim isteyebilirsiniz.

    Edit 4: Sayfanın linki https://www.facebook.com/kanordusuturkiye Panpalar sayfayı beğenin,arkadaşlarınıza beğendirin ki yayımlanan ilanları görebilesiniz. Unutmayın bir gün hepimize lazım olabilir. Türkiyenin her yerinden gelen kan ve trombosit ilanları yayımlanıyor iletişime geçtiğiniz zaman.
    ···
   tümünü göster