/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +11 -1
    Benim babam 13.01.1991 şehitlerinden Kerim Kurt.O dönemde olağan üstü halden doğuya geçici göreve gitmişler. Vardıkları gecenin sabahı kahvaltı yapmak için indikleri Halimbey Restoranında kahvaltı esnasında emliyet amir yard. olan babam Ankara şubesinden olan ismini bilmediğim bi abimiz ve onun devresi kurşunlanarak şehit edilmişlerdir. içlerinde Muhsin Yazıcıoğlu'nun eski yakın korumasınında olduğu 8 kişide hafif yaralanmıştır.
    Beyler demem öyle ben babasız büyüdüm. Evimize para girmediği günleri bilirim. Baba evin direğidir ne yaparsa yapsın dövsün sövsün öldürsün bişey denmez belkide ben babanın sevgisini nefretini bilmediğim için böyle konuşuyorumdur.(beyler soru gelmiş özelden benimde polis olmamın sebebi akademinin şehit yakını, gazi vb kişilere önceliğidir yalan yok beyler)
    Beyler gerek burda gerek başka bi ortamda babasına anasına küfür eden, döven insanlar görüyoruz. Gerçekten üzülüyorum be.Ve diyorumki keşke babam olsa dövse sövse öldürse sesimi çıkarmam ama keşke olsa.

    Siz siz olun babanızın ananızın değerini onları kaybedince anlayanlardan olmayın. Yurtta böyle çok arkadaşım vardı babasını anasını bıçaklayıp öldüren ve vicdan azabından intihar derecesine gelen.

    Iyi gunler
    ···
   tümünü göster