/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +19 -2
    bi insanın ne kadar zeki olduğunu; ne sıklıkla hayal kurduğundan ve kurduğu hayallerin içeriğinden anlayabilirsin.

    bir insanın ne kadar zeki olduğu ygs den kaç puan aldığıyla, finallerden kaç not aldığıyla ya da saçma sapan örüntüdeki son sayı nedir gibi sorular soran ıq testleriyle anlayamazsınız.

    bir insanın zekası, yalnızca ve yalnızca hayal gücüyle doğru orantılıdır. ne kadar zekiyseniz beyniniz o kadar güçlüdür ve o kadar sınırsız düşünce üretebilir.

    bununla doğru orantılı olarak, hayal kurmak zekayı geliştirir.

    tabii hayal kurmaktan kastım karı kız gibmek ya da aşk meşk düşünmek değil. ufkunuzu açın, hayal gücünüzü genişletin. kendi kafanızdan bir film oluşturun mesela.onu izliyor gibi gözünüzün önüne görüntü getirin. ya da kendi kafanızda bu hayata paralel olarak başka bir hayatta yaşadığınızı düşünün. ben göktürklerde yaşardım eskiden. kendi karım çoluğum çocuğum. yaşadığım yerler olaylar... başıma gelmeyen kalmazdı orada.

    ya da ıssız bir adaya düşüp kendi kedinize sorun yaratın ve onların üstesinden gelerek hayatta kalın. bakın zekanızın geliştiğini resmen hissedeceksiniz. ve doğru, asosyal olacaksınız çünkü hayalleriniz o kadar hoşunuza gidecek ki, dış dünyada ilginizi çeken bir şey kalmayacak. yani hiç bir şeye bağımlı olmayacaksınız. kadınlara bile.

    kısacası evet hayal kurmak sizi asosyal yapabilir. ama sorun değil çünkü doğru şekilde hayal kuruyorsanız bu hoşunuza gidicektir, kurtulunması gereken bir sorun olarak gözükmeyecektir. ayrıca hayal kurmayın diyen şu gavata da inanmayın. resmen beyinlerinizi öldürmeye çalışıyor.
    ···
    1. 1.
      +4
      Ne alaka amcık hayal kurmak iyi güzel hoş da diyor şu asosyalliği üstünden atana kadar daha az hayal kur diyor adam
      ···
    2. 2.
      0
      şiktir git lan
      ···
    3. 3.
      +2
      hayal kurarak boşaldım panpa
      ···
    4. 4.
      +3
      Şukunu vermek için giriş yaptım panpa. Dediğin gibi zeka ygsden sınavlardan veya gibimsonik havuz problemlerini yapmakla değil, hayal kurmak ve onu yönlendirmekle geçer. Eğer siz denklem çözerseniz sıradan bir matematik yapan öğrenci olursunuz. Eğer siz yüzüklerin efendisi gibi bir film hayal edip kurguluyorsanız işte orada denklemler devede kulak kalacaktır. Demem o ki hayatınızın 60 yılını saçma sapan derslere özelliklede matematik denen beyini tamamen mantığa yöneltip bir yandan da kişinin kendini kötü sağlamasını sağlayan şeylere önem vermeyin. Okuyarak zengin olunmaz. Bizim sitede 2 avukat var. Karı koca.Ee bizden ne farkları var? Siz saniyorsunuz ki gerçek hayata atılınca bide iyi bir üni bitirince los angelesta villalar alacağım.He alırsınız. Gidin hayatınızı yaşayın, hayat kısa, öluyoruz, sevdiklerimizi, ailelerimizdekileri kaybediyoruz.Ve bu karamsar bölgede yaşamaya calisiyoruz sinaniyoruz. Hepinizin gözlerinden öperim kardeşlerim ne olursa olsun üzülmeyin sorununuz varsa mesaj atın Dertleşelim yolunuz açık olsun
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster