1. 1.
    +75 -8
    belirteyim ki ne türkçü nede buna benzer bi parti seçmeniyim. ben tarihi kişilikleri araştırmaya bayılırım. ve zamanla tarihi en zengin olanların Türkler&hunlar olduğunu gördüm.

    ilk öncelikle;
    Atasına bukadar tak atan başka bir millet görmedim. dünyada bu kadar cengaveri, sevaşçısı, kahramanı olan bir başka ırk yok arkadaşlar. emin olun! elin ingilizi almanı fransızı italyanı ispanyolu sadece 1 kere büyük devlet kurabilmişken biz türkler ve hunlar tarihin her döneminde dünyaya hükmetmişiz. her türkte dünyayı fethetme isteği vardır. bir milletin sloganı 'HER TÜRK ASKER DOĞAR' olmuşsa bu ırkın ne kadar korkusuz, kudretli olduğunu gösterir.

    Yapmayın arkadaşlar Atatürkü seven osmanlıyı sevemiyecek mi bu ülkede?
    Osmanlıyı seven tumurdan nefret mi etmek zorunda?

    yine o şunu yapmış buna savaş açmış demeyin. herkesin hatası olabilir. çağ kapatıp çağ başlatan biz türklerin ataları zamanın şartlarına göre davranmıştır. ne eleştirmeye nede bu yüzden onlardan nefret etmeye hakkımız yok. ayıptır!

    Elin amerikasının tarihi yok beyler! adamların kahramanı yok! adamlar süpermen, sipaydırman, betmen, falancamen diye süper kahraman üretmişler zütlerinden. bide bunu bütün dünyaya satıyorlar biz türklerde dahil. demekki attila gibi bi adam amerikalı olsa ayvayı yemiştik. gözünüzü açın tüm atalarınızı sevin sahiplenin!

    OSMANLI , SELÇUKLU , ATTiLA, ATATÜRK, METEHAN, TiMUR , CENGiZ HAN(türk-moğol devletidir), KARAHANLILAR, HAZEMŞAHLAR , GÖKTÜRK VE NiCELERi .

    ATALARINIZA SAHiP ÇIKIN. VE UNUTMAYIN: TANRI BAZILARINA DEPREM , YANGIN , FIRTINA VERiR BAZILARINADA BiZ TÜRKLERi.
    ···
   tümünü göster