/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +3 -1
    iyi geceler ailem. bilirsiniz bu saatler hep dert, anı saatleridir. anlatacaklarım abartısızdır, olduğu gibi herşey;

    22 yaşındayım, normal düzeyli bir ailenin tek evladıyım. üniversitede okuyorum biraz evden baba parasıyla, biraz kendi imkanlarımla. bizim evde de sorunlar vardı tabi, gerek maddi açıdan gerek babamla anlaşamamam.. bundan yaklaşık 2 yıl önce bir kızla tanıştım, aynı lisedeydik ama hiç konuşmamıştık. sesini bile bilmezdim. tanıştığımız gün ben yolculuktaydım. şehirden ilçeye gidiyordum 4-5 günlüğüne. akşama doğru ben geleceğim yere geldim, akşam 9-10 civarı. kıyafetlerimi yerleştirirken beni aradı. efendim dediğim anda ismimi söyledi ve o an hayatımı değiştirecek kişinin sesini duymuştum. bir insanın sesine aşık olmak nedir deseler bilmezdim o dakikaya kadar. ama varmış böyle bir şey, aşık olmuştum sesine. yaklaşık 2 ay söylemedim hiç bir şey çaktırmadım. ama bu anlamış gibiydi. hep kendinden uzaklaştırmaya çalışıyordu kendinden, beni kırmayarak. bir gün ben gidiyorum diye mesaj attı. ben de sırf gitmemesi için içimdeki her şeyi söyledim ilerisini düşünmeden, ne tepki vereceğini bilmiyordum. ben seni üzerim, ben sana aşık olamam, seni sevemem dedi. ben ise sırf yanımda olsun diye her şeyi yaptım. böyle böyle 4-5 ay geçti. eski sevgilimi seviyorum ben yada hala ona alışmışlığım geçmedi dedi, zaten ben anlamıştım. ama o an ne yapacağımı bilmiyordum. benimle olamazdı zaten yanımda olamazdı. karar vermem gerekiyordu. sen bekle dersen ben seni beklerim dedim. bekle o zaman dedi. ve gitti. 1 buçuk seneyi geçti hala bekliyorum. sonu ne olacak bilmiyorum. gelecek mi, kalacak mı böyle..
    whatsappdan bana ses kaydı atmıştı zamanında 4-5 tane onlar var arada onları dinliyorum. 5 tanede fotoğrafımız vardı. ne zaman bunları dinlesem baksam ağlıyorum kendimi tutamayıp. ağlarken yutkunma isteği gelir de yutkunurken boğazınızda kalır ya.
    bir derdin, bir sıkıntın olduğunda bir kağıda hepsini yaz sakla demişti. bende buraya yazıyorum. içimdekileri dökmek istiyorum.

    şimdi sigaramı alıp balkona geçiyorum, şimdiden teşekkür ederim okuyup beni anlayanlara..
    ···
   tümünü göster