/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +96 -10
    Teşekkür editi: Okuyan okumayan, yanımda olan herkese teşekkür ediyorum beyler.

    Olmuyor dıbınakoyım olmuyor. Her gün onun yüzünü görerek olmuyor. Her gün onun sesini, gülüşünü duyarak, görerek... Olmuyor beyler gerçekten olmuyor.
    Uzun süredir (1 yıl) sevdiğim lakin sonucunda aramızın bozulma ihtimali bulunduğundan içime gömdüğüm bir arkadaş(!).
    Ekimin 2'sinde rüyamda gördüm beyler. Hayatım boyunca rüya görmeyen ben rüya gördüm hem de onu. Bilmiyorum aranızda çok nadir rüya görenler var mı, varsa anlayacaklardır bir insanı ne kadar etkilediğini. Rüyamda; ona onu sevdiğimi söyledim beyler o da dedi ki "bunu bu zamana kadar fark etmediğimi mi sandın?" Çok mutlu olmuştum, 1 hafta ağzım kulaklarımda gezmiştim sırf bana olumlu bir şeyler söylediği için. neyse ikimiz de açtık kollarımızı tam sarılacakken rüya bitti amk. resmen hayal kırıklığı. Ama ona teşviki bile mutlu ediyor insanı her ne kadar rüya da olsa.
    Bu rüya beni çok etkilemişti beyler. 1 yıl boyunca içime gömebildiğim duyguyu 1 saniyeliğine dahi kontrol altına alamıyordum artık. Kararımı vermiştim Ekimin 20'sinde açılacaktım. (telefonun takviminde yıldönümünü etkinlik olarak bile ayarlamıştım amk) Ekimin 20'si geldi o gün iki kere atak yaptım dışarı çağırdım, ikisinde de meşgulmuş amk (cidden öyleydi). 21'inde olmadı 22'sinde cesaret gelmedi derken 23'ünde deli cesaretiyle çağırdım güzelimi dışarı çıktık, anlattım her şeyi "uzun zamandır sevdiğimi, rüyayı... " Bana dedi ki "şu hayatta en son üzmek isteyeceğim kişilerden birisin ama üzgünüm istediğin cevabı veremiycem" O an var ya öyle ağlıyorum ki içimden kız görse acıdığından kabul edecek, (bir dize vardır beyler: ağlamak için gözden yaş mı akmalı) ama sırıtıyorum o an mal mal sırıtıyorum. Sonra kalktık ayrıldık işte o gün bitti. Ertesi gün geldi (bizim bi arkadaş grubumuz vardı 4 erkek 2 kız işte okulda sürekli beraber takıldığımız). Biz 4 erkek toplandık işte mekanımızda her zamanki gibi kızları bekliyoruz. çıktılar kapıdan, sevdiğim kız bize doğru baktı yanındakine bişey söyledi ve görüş açımda olmayan biyere geçtiler. Ben varım diye gelmedi ya beyler teklifi reddetmesinden çok daha fazla koydu be. kimsenin görmiyceğini bilsem köşeye oturup yeni aldığı topu patlamış çocuk gibi ağlardım beyler.
    O günden beri tek bir kelime konuşmadık. aynı sınıfta olmamıza rağmen 5 metreden fazla yakınlaşmadık bile. Sonraki günler de işte kız benim bulunduğum yerlerde bulunmak istemediği için her teneffüs koydum kafayı yattım, diğer arkadaşlarımın yanına da gitmedim hiç. Hiçbiri de gelip neyin var, kalk olum demedi amk. Hepsi sahteymiş. Herkes sahteymiş. Hayatı gibiym beyler.
    (Şuan bile kahkaha sesleri kulağımda bitanemin) Kimseye güvenmeyin beyler, kimseye onun size verdiği değerden fazlasını vermeyin. hiç kimseye hiç gitmiycekmiş gibi bağlanmayın. Ben ise için kan ağlayarak sahte gülüşler dağıtıyorum çevremdeki sahte insanlara uzun süredir.

    Bu yazıyı kimse okumıycak belki de canınız sağolsun. içimi dökmek istedim, biraz rahatladım da açıkçası. kimsem olmadığı için de yazdım buraya.

    kıza açılmadan önce açtığım başlık ve rüyam (merak eden varsa): (bkz: lisedeki sınıf arkadaşıma açılıyorum)
    ···
   tümünü göster