/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +15 -5
    Kardeşim valla durumun kötü eniştenle kavga etmen anlaşılabilir ama babana el kaldırman bile korkunç. inan bende babam beni çok dövdü. odaya kapatıp beni sandalye ayağıyla dövdü.ama hiç karşılık vermek aklıma gelmedi. senin durumunun nedeni bence senin asosyalliğinin sana vermiş olduğu aşağılık kompleksi yanlış anlama ama bence bu.git babandan özür dile. ablandanda eniştendende özür dile. okulunu bitirince zaten iyi para kazanırsın. dişini sık biraz insanlar ne ne şartlarda yaşıyor.sen kesinlikle suçlusun bana göre. okulun güzel ortamı duyduğuma göre güzel. biraz suçuna kendinde ara ben ne takum diye.
    ···
    1. 1.
      +3
      Olum zaten ablasına bişi dememiş enişresinden özür dilerse onun dıbınakoyim babasıda kendi oğluna tutacağı yerde elalemin oğlunu tutmuş 19 yaşındaki çocuğa kafa göz dalmış tamam babaya vurulmaz da ondan özür dilesin ama diğerlerinden özür dilerse eşseklik yaparsın
      ···
    2. 2.
      +3
      Babası ne yapsın evli barklı kızını mı düşünsün yada manyak oğlunu mu? Oğlum az akıllı konuşun insanlara gaz vereceğinize 3. Bir göz olarak kendinize göre doğru olanı anlatın. ayrıca senin doğruların buysa senin ta dıbına koyayım
      ···
    3. 3.
      -1
      sn panpa babamı canımdan çok severim ama beni aşşağılayıp dövmeye kalksaydı, sonra dövemeyip başkasını tutsaydı üniversite bitene kadar dayanır babamın (mecaz anlamda) yannanını yalar üniversite bitip iş bulunca işten aldığım paralarla babama en sağlam işkenceleri yaşatırdım.
      ···
    4. 4.
      +2
      Bak kardeşim neler yaşıyorsun kimse bilemez ama inan ki babanın yaşadıklarını sen ben yada bir başkası bilemez ama babaya işkence yapmak garip geliyor kardeşim açıkcası ben bu durumu garipsedim. ayrıca babanın senden birşey beklediğini sanmıyorum. Babamla bende çok sorun yaşadım. ileride de yaşayacağım.ama bu ona bu haksızlığı yapma hakkını vermez.sen bu zamana kadar var olduysan bu onun sayesinde. şimdi diyeceksin ki o beni yapmasını bilmesiyde tabiki yapacak ama o adam seni bu yaşa kadar getirmiş seni buralara kadar allah bilir ne gibi şartlarda getirmiş. bence baban enişteni haklı bulduğundan değilde senin eniştene karşı yaptığın saygısızlıktan dolayı yapmıştır. enişten yarma gibi bir adam olsaydı seni dövseydi baban ne yapacaktı hiç düşündün mü? Baban ablana laf söyleseydi senin hoşuna mı gidecekti?
      ···
    5. 5.
      +1
      @3 liseli detected aq. amın evladı bi büyü de gör ebenin dıbını baba nasıl olunuyormus gor
      ···
    6. 6.
      0
      Böyle babalik olur mu amk 21 yasinda adami duvara carpa carpa dovmek nedir
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster