/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +111 -22
    gece yarısı da başlık açmıştım ama sözlükte online sayısı az olduğundan ve verimli durumu anlatamadığımdan bir daha ele alıcam durumu.

    annem 2 tane kanepe almış bir mağazadan ve bu dıbını gibtiminin kanepelerinin taksitlerini birkaç ay geciktirmiş. eve icra uyarısı gelmiş ama bizimki durumu bize söylemek yerine atmış kağıdı. artık neyine güvenerek attıysa son uyarı kağıdı geldiğinde de şans eseri bizim kapıcı almış zarfı ve babama vermiş. tam 1 500 lira için verdiler amk bugün gelecekler. babam biriken birkaç borç için eş dosttan borç para almıştı bu yüzden bir daha isteyemem dedi. gece de bayağı üzüldü çıkıp gitti ve hala eve dönmedi. şaka yapmıyorum ama namaz kılıp gitti. kendisine bir şey yapmış olabileceğinde de korkuyorum, arıyoruz telefonu çalmıyor. zaten bugün kolu komşuya rezil olacağız annem cıngar çıkaracak, yaygara koparak belli. dün öğleden beridir birkaç kuruş alacağımızı almak için çarşıdaydım, şuanda da büyük bir boşluktayım, sanki kendimi hissetmiyor gibiyim.

    en çok koyan ise çarşıda gezerken aynı sokakta oturup, kendisini deli gibi sevdiğim platonik aşığımı tüm bu olayların üstüne başka bir erkeğe gülerek içten sarılırken gördüm. inanın bu yazıları gözlerim dolu bir şekilde yazıyorum uyumadım, sanki hayatın sonu geldim, HiÇBiR ŞEY YAŞAMADIM, HiÇBiR ŞEY OLMADIM, HiÇ MUTLU OLMADIM. Bunları yaşamadan başıma bunun gelmesi bana çok koydu. Bu yaşıma kadar hep hayatta geri plandaydım. Lisede, ortaokulda, ilkokulda hep ikinci planda ben vardım. Tüm içtenliğimle söylüyorum ki şuana kadar hiçbir insanın kalbini kırmadım, ezmedim, gururunu incitmedim.

    Yaşadığım muhitteki insanlar gerçekten çok şımarık insanlar, ağızlarının boş durmayacağını biliyorum. o kız da acıyacak bana, herkes acıyacak bundan sonra bana. Ama ben artık acınan bir insan olmak istemiyorum.

    ben kim miyim? marketlerde leblebi tozlarının satıldığı, hagili sporcu kartlarının satıldığı, televizyonlarda efsanevi dizileri izleyen bir dönemin çocuğuydum. ben de kanter içinde sokaklarda oyunlar oynadım. arkadaşlığı dostluğu ben çok iyi biliyordum ama bu dünyanın kimyasıyla benim kimyam pek uyuşmadı...

    umarım bu duruma gelmezsiniz, istediğiniz şeyi elbet bir elde edersiniz...
    ···
   tümünü göster