/i/Teknoloji

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5 -1


    Selam taşaksızlar. bu başlıkta insanlık tarafından ışide ilan edilen bir savaşı okuyacasınız. Anasının amı kadar bi yazı olduğu için üzgünüm ama ilgililer için özenle yazılmıştır.


    ırak şam islam devleti (ışid) belası



    işid , güya emeli ırak şam islam devletini kurmak olan, dezenformasyoncu, islama karşı kalan en küçük iyi niyetleri bile yok etmeye kararlı,katil ruhlu sapık heriflerden oluşan terör örgütüdür. nitekim bu grup bazı avrupa ülkelerinin kiralık katilleridir. bakın size tekrar tekrar söyleyeceğim bu yazıda, bütün hükümetleri bir kenara çekip , bir çırpıda gibeyim. yalancı huur cocukları. Neyse taşağıdını yediklerim, bu Işid, Tükiye'de, suriye'de ırak'ta Fransa'da ve diğer ülkelerde binlerce masum insanın kanına, yakınlarının kabuslarına girmiş, ruh hastası oluşumlar ve perde arkalarından ibarettir.Ve daha yeni türkiye'de toplanmış g20 de bile, ışidin finansörleri mevcuttur. Müslümanlar, zaten aralarına sokulan nifak tohumları 1.dünya savaşı ve milli mucadeleden beri bazı hükümetlerin vesveseleri, teşvikleri ve sponsorlukları sayesinde birbirlerini katletmekteyken, bu durumu daha da kanlı ve insanlık dışı hale getirmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar. bu ve bunun gibi şeylerden dolayı ben hükümetlerin işidden bile daha büyük bir bela olduğunu düşünüyorum.Sizce nasıl oluyor da bu örgüt bu kadar koordine çalışabiliyor? radyo televizyon yayınları kolayca tespit edilebilir, telefon görüşmeleri dinlenebilir, telsizler ise sadece kısa mesafeli iletişime yarar. geri kalan tek şey ise, en güvenli en amansız teknoloji olan internettir. internette hayaletsiniz. kimliğinizi çok kolay gizleyebilme yeteneğine sapihsiniz. bunu sadece google dns kullanıp ferre izlemek olarak algılama güzel karşim, ek ip adresleri alabilirsin, vpn programı kullanabilirsin, ve -deep web mevzusundan çoğunuzun duyduğuna eminim- tor browser kullanabilirsin. işidin internetten topladığı sempatizan sayısı, kazandığı bağış miktarı o kadar korkunçtur ki inanamazsınız.fransadaki patlamaya sebep olan operasyonu trajikomik bir şekilde playstation4 konsolu interneti sayesinde gerçekleştirebildirler. fakat unuttukları birşey var, hükümet yavşaklarının aksine, internet onlara ait değil.





    Hey işid, seni indireceğiz, siz pisliklerin her tek bir tanesini.Bizi bekleyin.



    Uzun zamandır bağımsız hacker gruplar ellerinden geldiğince, internetteki çocuk istismarları ve terör örgütlerine darbe vurmaya çalışıyordu. Nasıl mı yapıyorlardı? propoganda yayınlarını keserek, adreslerini tespit edip yetkililere sunarak, internet üzerindeki ödeneklerini açığa çıkarak. Fakat son zamanlarda yaşanan mide bulandırıcı hainlik ve pgibopatlık niteliğinde gerçekleşen saldırılardan ve eli kolu bağlı olan demiyorum, zerre giblemeyen üstüne üslük işidi desteklemeye devam eden hükümetlerin tutumu yuzunden,(parantez açıyorum tekrar, bu hükümetleri evire çevire gibeyim lan. hasta huur çocukları.)artık yeter diyebilen bir grup çıktı ve onlara siber savaş ilan etti. anonymous.muhtemelen grubun içinde bulunan fransızların vicdan azabının etkisi oldu.. konuşma metinleri şuydu, bunu ingizce anlayan panpalar yazının sonunda vereceğim linkten izlesin, olmayan ve özet geç diyenler için ben buraya yazıyorum.





    Biz anonymous'uz. Biz birliğiz. Biz affetmeyiz,biz unutmayız.



    13 kasım'da ülkemiz fransa, paristen ,Işid yani sizin tarafınızdan üstlenilen bir saldırıyla vurulmuştur.Bu saldırılar yanınıza kar kalmayacaktır. Zira bütün dünyadaki anonymous aktivistleri sizi avlayacaktır.Evet sizi, sizin gibi masum insanları katleden pislikleri charlie hebdo saldırından sonra yaptığımız gibi avlayacağız. Anonymous tarafından muazzam bir tepkiye hazır olun.Sizi bulucağımızı ve asla durmayacağımızı bilin. Size karşı gelmiş geçmiş en büyük operasyonu başlatıyoruz. büyük siber saldırılar bekleyin.fransız milleti sizden güçlüdür, ve bu olaydan daha bile güçlü çıkacaktır(adamlardaki milliyeçiliğe bak mnskim birazdan milli marşı okuyacak neredeyse.)anonymous kurbanların ailelerine taziyelerini gönderiyor.biz anonymous'uz, biz birliğiz, biz unutmayız, biz affetmeyiz.bizi bekleyin.




    https://www.youtube.com/watch?v=b9sU9ODduYw
    https://www.youtube.com/watch?v=BPE_sRhZp6M
    https://www.youtube.com/watch?v=1poslTJnejY
    üstteki linkler, paris saldırısından önce tarihlere ait hacılar.
    yani neden bize saldırılırken hiç birşey yapmıyorlardı demeyin. hoplatırım.

    https://www.youtube.com/watch?v=H-JkLUkK06U
    paris mesajı

    niye türkiye de bir saldırı olduğunda, neden böyle bir açıklama ve mesaj gelmedi diye soruyorsunuz muhtemelen, belki cevabı bizim "hacker" tanımının facebook patlatmak ya da kredi karti şifresini ele geçirmekten ibaret olduğundandır?
    benim düşüncem türkiye'nın yardım edilen değil yardım edebilecek kadar güçlü bir ülke olması doğrultusunda.
    zira patlama sonrası ekstra alınan tedbirler yayın yasağı ve toplanma alanlarının iptalinden ibaretti. burada komplo teorilerine girmek istemiyorum, zira anlatmak istediğim konu onlar değil bu yazıda. üstelik araştırıyorum hala taşaksızlar.

    "hey isis, didn't your parents teach you not to fuck with crazy people?

    haydin kendinizinkine dikkat edin.
    ···
   tümünü göster