1. 1.
    +4
    3.BÖLÜM

    herşey iradede bitiyor! 31 çekme demiyorum çek ama birini hayal ederek degil! kendini düşürme amq! çok ihtiyacın olursa haftada bir çek! ama birini düşünerek degil! tekrarladım aama önemini vurlulayım diye! o kimde sen onu düşünerek çekiyorsun amk! o seni düşünerek dıbına bişi sokacak :D :D kendini düşürme inci dostum! masturbasyon özgüveni alır zütürür! belirli bir süre sonra normal ferre sarmaz çok farklı catogorilere yönlerdirir seni bilinç! sırf birazcık daha mutluluk hormonu salgıla diye! çünkü tatmınsizlık başlıyor bir kısır döngü kuruyor beyin! sürek 0 çiziyon anlayacagın! bu öylebir kocaman büyük bir sıfırki kardeş her başa döndügünde kaldıgın yerden degil biraz daha dipten başlıyon yarışa :( :(

    pek ilgi görmedi ki gibimdede degil açıkcası bir kişi bile okur faydasını görürse o benim anlatıgımdan daha okunur ilgi çekici yazınki gider salaklarda kurtulsun bu illetten! verecegim başlıklarada bir göz atmakta fayda var adamlar kimyasal pigibolojiksel filan yazmış :D :D haydi eyvallah!

    http://www.uludagsozluk.c...%B1ndan-kurtulma-rehberi/ ekşici bir binin başlıgı bu googleda arat ferre bagımlıgından kurtulma rehberi diye lakin silmiş! neden silerki gavat iyide yazmış! neyseki uludagcı bi qamqi sözlüklerine alıntı dır diyerek girmiş başlıgı! faydalılır ufku açar!

    hayatınızı kökten değişterecek olan şey bu bu varya beyler bu başlık adı gibi bir başlıktır! yazarı cennetten bir ömür kombine alsın kendisine ailesine sevdiklerine inş!

    amlılarla iletişim 101 dersi için sınıflara Bu başlık kız tavlama başlıgı lakin o niyetle vermedim! bu başlıkda 31. malları bizi anlatmış yani! neden kız tavlayamadıklarını neden erkek adam gbi olmadıklarını anlatmış! okuyunca 31 in kötü olduguna kanaat getirirsiniz!

    aşk acısı böyle geçer Asosyallik ve ferre31 bagımlıgı aşk ile ilgilide olabilir zamqiler! öyle ise eger bunada göz atmakta fayda var! öyle degilse bile bir ugra tecrubelen faydasını görn zarırı olmaz!
    ···
   tümünü göster