1. 1.
    +10 -8
    Ciddiyetini takın sallamamazlık yapma bir kereligine kendini gelecegini hayat ve yaşam kaliten göz önünde bulundur! ileride evlencen yuva kuracaksın eşin çolugun çocugun olacak onları düşün.

    Çok çok tehlikeli bir illet bu cinsellik! Neden milyon tane ferre çekiliyor ve bunların %95 ine ücretsiz bir sekilde rahat kolaycana ulaşabiliyorsun hiç düşündünmü ? deyelimki site sahipleri reklamdan kazanıyor parayı diyelim varsayım bu sadece!
    (Ki dul anneler yannan arıyor şeysine tıklayan mal varmıdır acaba bir düşün)

    peki bu prodiksiyonlar nereden para kazanıyor ? diyelim gibişen zevk için yapıyor bunu peki kameraman ? film bitince 1 postada sen kay diyemi ikna ediyorlar bu adamı mk ?

    şuan ezanlar okunuyor sana yemin şart ederimki kardeşim bana inan gerçek şuan söylediklerim bu işlerde bir dümen var arkadaş!

    seni evden çıkarmıyor kendi içine gömül orada öl kal kendini gibimsonik yapay zevklere hapsediyor bu 31 ferre vs vsvs

    bu bir bagımlılıkmış ben şuan 19 yaşındayım yeni çözdüm arkadaş birkaç büyük abinin açtıgı başlıklar ile gördüm anladım sorunu! ben 3 aydır evden çıkmadım inanırmısın? okulum olmadıgında dışarıda ilgimi çeken bişi olmayınca tıkılı kalıyordum bu dıbınakoydugumun dünyasında! içten içe sevmesemde bu hayatı elimden birşey gelmiyordu korkuyordum dışarıdan!

    sebep 31 ferre bagımlılıymış arkadaşım! hiç kız arkadaşım olmamasının sebeplerindenmiş! bir sorunum karı kız ayagı degil aslında! öyle igreç ferreler izler olmuşumki ben son zamanlarda akıl sır ermez insan demezmişsiniz bana! fakat bagımlılıgım akıllara sıgmayacak bir hal almışki normal ferre sarmaz olmuştu beni! ben utanarak söylüyorum bunları şuan ama gerçek kardeşim lanetlenmiş gibiydim 3 gün öncesine kadar!

    okursanız devam ederim!! hayatınızdan memlun degil ve bir sorun oldugunu düşünüyorsanız zamqiler rezleyin elimden inanılmaz yol haritaları var şaka gelir komik gelir belki bu dediklerim bazısına! kaybedecek neyin kaldıki dıbına koydugum! gel işte en içten yazdım bir çıkış yolu var biliyorum gel flow me :P
    ···
   tümünü göster