/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +166 -178
    kızlar öyle çekineceğiniz yanında seviyeli olacağınız varlıklar değil bir kere onu söyleyeyim.
    belki de hayatınızda duymadığınız küfürleri etmişlerdir
    yolda laf atılınca atarlanmalarına bakmayın hiç
    aslında aşırı hoşlarına gidiyor laf atılması demek güzel olduklarının göstergesi demek onlara göre.
    en çirkininiz en asosyaliniz ona teklif etse bile bu hoşlarına gider. reddederler belki ama 1-2 gün akıllarına gelip durur ettiğiniz teklif.
    kendi kendilerine ego yükseltirler ay çok güzelim teklifler yağıyor tarzında
    bu yüzden bunların züt aşırı kalkık oluyor haklılar da nihayetinde aynı şeyi biz kızlar size yapsak, siz de kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanarsınız.

    kızlar erkeklerden sürekli ilgi ve alaka görmeye alışkın oldukları için beyefendileri bırakıp binlere verirler. çünkü daha önce görmedikleri bilmedikleri bir davranış sergiler binler. kızları umursamaz, kızların ağızlarına sıçarlar. bu da kızlara göre bulunmaz hint kumaşı gibidir. ben onu elde edicem beni sevmesini sağlayacam diye yarışa girer kızlar.

    yani siz siz olun kızlara yüz vermeyin. onlara güzel olduklarını hissettirmeyin. kızın karşınızda elinizi ayağınızı titretip kendinizi mal konumuna sokmayın. onlar da senin gibi insan tek farkları amları var. asker arkadaşınmış gibi konuş, samimi ol hatta en iyisi hiç gibleme. bak o zaman nasıl peşinden koşuyor senin

    bi laf var kaçan kovalanır diye çok doğru bi laf

    alın size güzel bir örnek
    https://youtu.be/e5JYCrEXemg?t=237

    edit: gördüğünüz gibi yazdıklarım doğru olduğundan dolayı inci sözlükte takılan çoğu kız bana karşı cephe almış bulunmakta. ben realistim arkadaşlar birine cinsiyetine veya ırkına göre davranmam. hele hemcinsim diye asla ayrıcalık göstermem. bakarım analiz ederim ve bulduklarımı burada ekgibsiz bir şekilde yazarım. bugün kızları anlatıyorsam başka günlerde erkekleri veyahut kürtleri lazları anlatabilirim. hepsinde de genelleme yaparım üzerine alınan gelip burada bana laf çakmaya çalışıyor işte ama umrumda bile değil demek ki doğruyu söylemişim ki kızdırmışım * hele şu kızlar arasındaki savunmayı, birbirini koruyup kollamayı anlamıyorum eninde sonunda hepsi bi erkek ile aynı yastığa baş koyuyor. erkkleri onlar doğuruyor onlar yetiştiriyor. kendi yetiştirdiğin erkek cinsiyetinden bu kadar korkuyorsan, çekiniyorsan önce kendine çeki düzen verip sıçtığın çocuğu adam akıllı yetiştirmelisin. sözlerim bu kadar
    ···
   tümünü göster