/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +12 -1
    benim ülkmede analar, babalar terör yüzünden evlat kaybederken, çocuklar baba, kardeşler abi kaybederken hangi fransız ağladı ulan köpek soyu!!! tam aksine Fransa memnun oldu çünkü zaten pkknınj en büyük destekçisiydi fransa sen katiller için ağlamaya devam et Biz kahramanları anacağız
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      Peki sana bir soru ?

      Baban ayakları yıkadığı su ile senin ellerini yıkamasını izin verir miydin ?

      Bunu cevapla senin mantıksız olan entry'ne yorum yapayım bende
      ···
      1. 1.
        +1
        ortada mantıksız bir şey yok. Fransa pkkya destek verdiğini zaten seneler evvel açıkladı. ışide silah sattığı da dünyaca bilinen bir gerçek dün yediği hurmalar bu gün tırmaladı işte anlamayacak ne var? çizerek mi anlatıyım? cümleler 2 kelimeden uzun olunca anlayamıyor musun?
        ···
      2. 2.
        +2
        Ya at gözlüğünü çıkarıp baksan bir sağına soluna anlardın ne demek istediğimi. Fransa'daki Başkanlığın ercümetlerinin verdiği karar ve ya destek yüzlerce masum insanların canına malum oldu . Başkaların verdiği kararlarda masum insanların ölmesini destekleyecek bir DiN yoktur.
        ···
      3. 3.
        +2 -1
        O fransız başkanlarını ben seçiyorum başkan olsunlar diye heralde
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      Peki sana sorarim orda olen o kadar insanin icinde bir tane bile muslumanlara kotu gozle bakmayan islamafobisi olmayan ulkesinin yaptigi yanlislara ortak olmayip karşı çıkan bir insan bile varsa onun suçu neydi ? bunu anlamicak kadar körsün, körsünüz..
      ···
      1. 1.
        0
        Ben deistim. politikada masum diye bir şey yoktur o devlette yaşayan herkes politikacılar kadar suçludur çünkü onların devletin başında durmasına izin verenler halktır.
        ···
      2. 2.
        0
        Tamam o zaman dunyada sucsuz insan yok ? Tayyibin en ufak sucunda butun turkiye suclu olacak oylemi ? Ee ben tayyibi sevmiyorum ama indirebiliyomuyum? ulkenin yuzde 50 si sevmiyor tayyibi ama indirebiliyormu? Onun yaptigi hata yuzunden neden ben veya o yuzde 50 lilik kisim suclu olsun ? Ayrica burda tayyibe laf atmak icin yazmadim sadece aciklamak istedim..cok yanlis bir baskiş açisi bence..
        ···
   tümünü göster