/i/Videolar

  1. 51.
    +4
    Arkadasim silvanli bu hayvanlar yüzünden memleketini terkettiler siz pkk köpekleri daha kendi komşunuz sırf sizden değil diye bahçesine silah gömen arabalarini kundaklayan mahluklarsiniz o asker polis sizin için orda... amk örgüt sokaklari talan ediyor roketatarla saldiriyor sivilleri yıpratiyor bu oçlar askeri suçluyor inşallah evlatlariniz tek tek o sempati duydugunuz örgütün eline düserde o saldirdiklari askerimizin kurşununun tadina bakar !
    ···
    1. 1.
      -9
      evlatları zaten örgütün içinde niye beddua ediyorsun ki adamlar zaten isteyerek gidiyor ,harabeye donen şehirde büyüyen o çocuklarda ilerde katılır raad ol özgür irade denen birşey var.
      ···
    2. 2.
      +4
      Ha bide sorularim var ozgur irade var demissin ya oku bakayim

      Özgür irademi var ? Biz bu sokagi tuttuk arabanizin anahtarini verin yoksa biz cami kirip almasini biliriz diyen adamlarmi özgürlükçü ? Yoksa evinin önündeki odunlari bariyer yapacaz diye çalanlarmi özgürlükçü ? Veya her sokak başına bomba bırakanlarmı özgürlükçü ? Bahcesine silah gömülen yaşlı kadının yapmayın demesine karşı ses etme yoksa evinin içine saklarız diyenlermi özgürlükçü ? Benim iradem sizin gibileri sokagimda istemiyor diyebiliyormu mesela diyarbakirin silvanin halkı ? Diyebiliyorlarsa neden 3 katli evini boş bırakıp memleketni bırakıyorlar ? Sızden olmayanlari sırf olaylara katmak için mallarıni rehin aldınız veya talan ettiniz peki hiç düşünmedinizmi bu göç etmek zorunda olan halk hiçmi geri dönmeyecek ? Ben elazigliyim burda universtede sirf pkk daga almasin diye yazin evine gidemeyen gördüm bumu özgürlük ? Siz kendi savundugunuzu iddaa ettiginiz halki magdur ederken kime kafa tutuyorsunuz ?
      ···
   tümünü göster