/i/Devlet

http://www.kanalahaber.co...as-artik-avrupada-267225/
  1. 1.
    +2 -1
    doguda 50000 adam oldurulurse bu sadece bir hadisedir. Demis vickor hugo hemde kendisi fransiz olmasina ragmen
    Simdi ben neden bu irkci binler icin uzuleyim ki?
    Simdi sizlere fransanin gercek yuzunu anlatcam
    Panpalar doguda milyonlarca musluman oluyor hic bir batili ulkenin gibinde degil esat yuz binlerce masum muslumani katlediyor ve batili ulkeler de destek cikiyor. bizim baskentimizde 102 insan bombali saldiriya ugruyor kimin umrunda?
    En cok sinirlendigim nokta kopyala yapistir yapiyorum:

    90’lı yıllarda Fransa Cumhurbaşkanı Francois Mitterand ve karısı Danielle Mitterand, Türkiye’ye karşı korkunç terör yapan PKK’ya hamilik yaptı.

    Türkiye’ye karşı savaşan azılı terör örgütü DHKP-C’nin başı Dursun Karataş ölünceye kadar Paris’te değerli bir misafir olarak el üstünde tutuldu..

    Türkiye, 2012 Aralık ayında PKK terörünü bitirmek üzere Çözüm Süreci’ni başlatınca bundan bir ay sonra Ocak 2013’te Paris’in göbeğinde PKK’nın üst düzey üç kadın yöneticisinin katledilmesini sağladı. Aradan geçen 3 yıla rağmen bu cinayetlerin aydınlatılmasına dair bir santim ilerleme olmadı. itinayla üzeri örtüldü.PKK terör örgütünün Suriye şubesi PYD’nin üst düzey temsilcileri özel davetle Elysee’de 10 Şubat 2015’te bizzat Fransa Cumhurbaşkanı Hollande tarafından sarayda ağırlandı.

    Simdi ben neden uzuleyim bu hacli ordusuna? Uzulursem sadece masum sivil insanlara uzulurum fransiz devleti ve hukumetine degil
    Kaynak belirteyim:
    http://www.kanalahaber.co...as-artik-avrupada-267225/
    ···
   tümünü göster