/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +17 -4
    Ömrünün büyük bir kısmının AKP dönemine denk gelmesinden, ülkenin gidişatından hiç memnun olmayan ve her seçim sonrası Aziz Nesin alıntıları paylaşan genç mühendis Ferit Ayakçı bu seçim sonrasında da, her seçim sonunda olduğu gibi “Yok bu ülke yaşanmaz oldu, gitmek lazım.” dedi.

    Pasaportu yok

    Mümkün olan herşeyden şikayet eden, sosyal medyada üzerinde “Yorumsuz..” yazılı politik paylaşımlarda bulunan ve Facebook’ta Sözcü Gazetesi’nin her haberini beğenen Ayakçı, işlerin nasıl yolunda gitmediğinden bahsetti. Yurtdışının çok iyi olduğunu, özellikle Uzakdoğu’daki insanların hata yaptıklarında suçlarını ve sorumluluklarını üstlenip istifa etmekle de kalmayarak intihar ettiklerini de ekledi. Henüz bir yurtdışı deneyimi olmayan Şenaslan’nın bir sefer amcaoğluyla Ege’de balık tutarken Yunan deniz sahasına geçtiği belirtildi.

    Canına tak etti

    7 Haziran seçimleri sonrası biraz umutlanan, fakat sonra 1 Kasım seçimleri sonucunda artık bu diyardan mümkün olduğunca uzaklaşmayı kafasına koyan Ayakçı internetten gerekli araştırmayı yapmaya başladı. Edindiği bilgiler doğrultusundan en iyi adayın sıklıkla göçmen alımlarıyla gündeme gelen Kanada olduğuna karar veren Ayakçı, Kanada’da kışın ortalama sıcaklığın -22 derece olduğunu duyunca Beylikdüzü’nden ev almaya karar verdi.

    Şehrin yükselen yıldızı

    Genç Ayakçı ev almanın pahalı olduğu bu dönemde kendisi de bu işe ciddi para döktüğü için hemen evini övmeye başladı. Evinin toplu ulaşıma çok yakın olduğunu iddia ederken, toplu taşımanın henüz nereye, ne sürede gittiğinden habersiz.
    ···
   tümünü göster