/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -15
    Bence bugün silvanda çekilen görüntüleri izledikten sonra bidaha düşünmeye çalış.
    ···
    1. 1.
      +19 -1
      O adamlar oraya durup dururken gidiyor değil mi? O bölgede özerklik ilan edilmemiş zaten , evlere , okullara , camileri karargah yapmamışlar değil mi? Halk masum polis bilerek orada değil mi? insanlar niye şikayetçi peki bu örgütten? Bu örgütün onlara ne yararı var? Köprülerini bombalamaktan , hastanelerini , okullarınızı yakmaktan , karargah yapmaktan , doktorları-öğretmenleri öldürmekten başka ne gibi bir yararları var örgütün kürt halkına? Biz bunları deyince mit yapmıştır diyorsunuz. At gözlüklü diyorsunuz. Açın bir bakın etrafınıza asıl sizsiniz at gözlüklü.
      ···
    2. 2.
      -30
      lan fransız ors çocuklarından bir farkı yok turkiyenin onlar da faşist siz de .. Su an cizrede yine sokağa çıkma yasağı geldi bomba sesleri geliyor ora çocukları polis yokken hiçbirşey yoooookkk burada deilsiniz salak saçma konuşmayın skerim belanizi ,insanlar işinin başında akşam namazı esnasında anons yaptı orssssss çocukları yasak var diye yarım saatte insanlar dükkânlara koştu ekmek almak için şimdi sabaha kadar sizin ors çocuklarıyla ugrasacaz yine ,sulalenizi skerim görmediğiniz gitmediginiz yerler hakkında yorum yapmayın iflahinizi skerim yeter
      ···
      1. 1.
        -16
        bak ors evladi g.doğu ve doğu kürtlerin mülkü devlet su an işgal etmeye çalışıyor ,kürtleri göç etmeye zorluyor ama öyle birşey olmayacak zalime boyun eğen cezasını çeker ,biz direniyoruz ve Hendek savasimizi Ebu Cehil (Yezid) ordusuna karşı kazanacağız .. Kürtlerin kaybedecek hiçbirşeyi kalmadı artık oleceksek direnerek onurumuzla ölürüz. Bu kuşak kürtlerle barış yapabileceğiniz son kuşak idi ,şimdi sizi gençlerle yalnız bırakıyoruz.
        ···
      2. 2.
        +8
        Ulan evveliyatını gibtiğimin bini kürtlerin mülküyse doğu ve güneydoğu neden kaç bin yıldır borunuzu öttüremiyorsunuz bu 1. Sizin gibi kırma kahpe evlatları onurunu silahsız insanlara katliam yaparak yitirdi onurdan bahsetme o yüzden bu 2. Emperyalist devletlere her fırsatta laf edip onlardan silah yardımı alacak kadar da yavşaksınız bu da 3. Bu zamana kadar başkalarının altında yaşadığınız için bundan sonra öyle devam etmesi olmayan gururunuzu gibmez
        ···
      3. 3.
        +1
        Daha Kürtlere Ermeni denildigi dönemlerde kendinizi Ermeni değiilmiş gibi göstermediginiz dönemlerde ; Sümerce ile Türkçenin benzerliklerine bak bizler Kürtlerden bile önce Anadoluda vardır , Malazgirtten öncede oradaydık .
        Ve Asyadan gelen ordularımızlada bizim olan Mülkü tescilledik , Bin yıllardır o Diyarbakır dediğiniz yer Türkündür ve Türkün kalacaktır.
        ···
      4. 4.
        0
        Söyler misin neyin barışından söz ediyorsun? Kaybedecek neyimiz kaldı diyorsun bir de. Yıllardır ne kaybettiysen kendi elinle kaybettin.
        Yüzyıllarca ekmeğini yediğin, suyunu içtiğin topraklara ihanet edip kendi kafanızdan uydurduğunuz ütopyalar, devletler kurmak için neler yapmadınız hem halka hem sivile hem askere hem devlete. Söyleyecek söz bulamıyorum senin gibilere cizrelikürt doktor. Ama şunu da biliyorum ki yine her kürt senin gibi değil. Bin tanesinin içinde bir tane bile olsa.

        Ayrıca; Doğudaki bir genç batıya gülerek gidiyor, batıdaki bir genç doğuya Allah'a emanet gidiyorsa burada faşist kim oluyor söyler misin?
        ···
      5. diğerleri 2
    3. 3.
      +10
      Sakin ol amk kürdü
      ···
    4. 4.
      +3
      Evlere silahları kim koyuyor? Mayınları yollara kim döşüyor? Hendekleri yollara kim kazıyor? Polise askere kim saldırıyor? Kim ulan bunlarıda mı mit yapıyor? Özerkliğide mi mit ilan ediyor?

      Yavşak benim anlatmak istediğim şu;

      Ortada fol yok yumurta yokken o polis oraya girmiyor. Neden benim yaşadığım şehire girmiyorlar lan? Doğuysa neden Elazığda , Erzurumda olmuyor bu olaylar? Neden?

      dıbınakoyduğumun örgütü yüzünden masumların canı yanıyor. Ortalık kızgın diye , sokaklarda hendekler var diye ambulanslar giremiyor o mahallelere. Doktorlar gitmek istemiyor adamları tarıyorsunuz. Sonra hasta ölünce kalkıp isyan ediyorsunuz. Bak ben vanlıyım. Doğuda da yaşadım batıda da ama emin ol doğu insanı kadar temiz kalpli ve safı yok. Kandırın milleti hak özgürlük diye sürün sokaklara. dıbınakoyduklarım sizi. Bir şey yokmuşta ondan polis anons etmiş züt.
      ···
    5. 5.
      +9
      Ulan amk k*rdü toprak bizim değil mi ? Tankta geçirriz, uçakta uçurruz, adamda vurruz. Sizde anca öylee bakarsınız.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster