/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2 -7
    Geçen yıl iphone 5s yeni çıkmış siri güncellenmişti. Bizim okulun çoğu fakir ama ailesi zengin olanlar da var. Bizim sınıftada tam böyle bir bin var almış eline 5s millete hava atıyor kız tavlamaya çalışıyor, sirinin çıkmasıyla iyice abarttı öğretmenlere falan göstermeye başladı bakın teknoloji neler sunuyor diye. Bende aşırı ayar oluyorum buna parası olmayanları eziyor ailesinin parasıyla hava atıyor dedim buna bi oyun oynayayım.
    Bizim bedencide tiki karının biri elinden telefon düşmez eşofmanla makyajla gelir derse. Bizim bine söyledim bedenciye göstersene la siriyi harika birşey diye, bu gaza geldi tabi harbi lan derste göstereyim hoşuna gider dedi.

    Dersten önce annemi arıyim ver la bi bahanesiyle aldım telefonu siriden sahibinin ismini huur çocuğu olarak değiştirdim geri verdim telefonu. Hoca gelince bu başladı anlatmaya şöyle böyle diye hoca dedi getir bi bakıyım merak ettim. Bu verdi telefonu hocam seslenin cevap verir o dedi, hocanın "Hey siri" demesiyle ayfonun "Efendim huur çocuğu" demesi bir oldu. Sınıf yarıldı ben gülemiyorum amk çocuğa dicek diye ayarlamıştım hocaya binlik yapmış olduk.

    Sonradan bunu attılar okuldan intikam ve pişmanlık duygusu içinde fakir evimde 31lere devam ediyorum
    ···
    1. 1.
      +2
      yeni bir 12.5 vakası
      ···
   tümünü göster