/i/Araba

arabalar insanın kişiliğini yansıtır.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    ben direksiyon sınavına ilk girdiğimde kalmıştım. ikincide de kalmıştım amk üçüncüde geçtim. park etmek ve yokuşta kaldırmak çok önemli. benim başıma gelen olayları anlatayım sana yardımcı olur belki. yokuşta kaldırırken durdurdu ve 30 saniye beklememi söyledi. 30 saniye sonrasında hadi kaldır artır arabayı diyerek beni acele ettirmeye çalıştı. bu durumu yaşarsan sakın acele edip hemen kaldırma arabayı. özellikle arkadan başka araba gelirken böyle diyorlar seni hata yapmaya sevk etmek için. sol aynadan arkayı kontrol et ve yol boşaldığı zaman arabayı kaldır. parkı da güzel yaparsan ehliyeti alırsın. kalırsan üzülme zaten ilk sınavda yarısı kalmıştı bizde.
    ···
    1. 1.
      0
      hacı yokuşta kaldırma, park felan yaptım yapabilirim gibi hissediyorum, pratiğim yok fazla, yaparım inşallah bakalım. geçen haftada arkadaşım girdi, öyle bir şey anlatmadı, bir şey demiyomuş komisyon üyeleri.

      sağol bilgiler için.
      ···
    2. 2.
      +2
      her yerde farklı oluyor moruk. mesela ben kocaeli'de aldım ve oradaki görevliler huur çocuğuydu park edebildiğim halde fazladan manevra yaptım diye bıraktılar sınavdan. ama mesela memleketim sinop'ta arkadaşlarım sınav sırasında stop ettirdikleri halde sınavı geçip aldılar ehliyeti. umarım sana iyi insanlar denk gelir. ehliyeti alınca trafikte çok dikkatli ol ki canına malına zarar gelmesin.
      ···
    3. 3.
      0
      eyvallah kardeşim.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster