/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +187 -18
    ~~size komik gelecek tabi, size her şey kolay. metroya, otobüse binmek sizin için ne ki. ben 6 yıldır insan yüzü görmüyorum. annem öldükten sonra üstüne sevgilimin beni ağlayan bi bebe olduğumdan ötürü postalaması yüzünden 6 yıldır insan içine çıkmadım.

    sırf bu yüzden evden freelance dediğimiz çalışma şekliyle çalışıyorum. yazılımcıyım ben, insanları sevmeyen ve evinde yaşayan tek canlı varlığın kedi olduğu bir loserım. kendimi yaşayan biri olarak görmüyorum aq kendimi bildim bileli insanlarla yakın temas kuramazdım, dokunamazdım. hani var ya lan bu hacker filmlerinde genelde baş roldeki adam asosyal olur ve genel giyim tarzı olarak hepsinde hoodieler, kapişonlu hırkalar olur benim tarzımda oydu. her yerimi kapatır gizlerdim ve kimseye dokunmazdım. elimden geldiğince az dikkat çekmeye çalışırdım. pek konuşmazdım. gerçi omegle falan da olmasa konuşmaya konuşmaya konuşmayı da unutabilirdim.

    siz normal hayatınıza devam edin, o sahte insanlar, yapmacık davranışlarıyla dışarıda sizi bekliyor. ben kedimle mutluyum.

    edit: şu bazı amcıklar sanki çok özenilecek bir hayatmış gibi mr robot, elliot, who am i benzetmeleri yapıyo ya onların ben dıbına koyim amk evlatları ya

    edit 2: http://www.youtube.com/watch?v=OUWF_ZVll94

    bu şarkıyı kızdan ayrıldıktan sonra çok dinlemiştim amk ne de çok severim hala
    ···
   tümünü göster