/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +62 -13
    yada cesaretimi toplayip gidip kiza gidip sevdigimi soylesem nolur diye dusundunuz mu? Herhalde dusunmeyen yoktur. Peki bi anda normal bi sekilde vizelerden vs den konusurken seviyorum seni diyecebilecek var mi? (Tek basina iken degil arkadaslar varken)

    Biz bunu bugun denedik.Bi arkadasa gaz verdik. Arkadas sarisin falan eli yuzude duzgun ama Türk kizlari maglum 2 kere selam desen 3.gün bi taraflari tavanda. Neyse efendim gelelim sonuca neler oldu? Merak eden olursa yazacam olanlari.

    Edit:Arkadasimin adi Selim kizin adi irem olsun.

    sinifinin onunde vize muhabbeti yaparken arkadasi gaz ile irem e acilmaya ikna ettik biz varken kabul etme olasiligi daha az falan dedik.Hem rencide olmazsin knk toplum icinde bi bahane uydurur sevgilim var vs der dedik.

    Selim:irem bisey diycem senden cok hoslaniyom.
    irem: mala bagladi salak salak bakti önce
    sonra gel senle biraz konusak dedi.

    ikisi gitti köseye konustular falan, geldiler kafeye gidiyoz dediler gittiler mk.

    iremin arkadaslarida vardi biriyle karsilikli hoslaniyoz birbirimizden -sarisin bi kiz. yeni avım - neyse efendim bu atladi lafa bizde gidelim kafeye caktirmadan oturalim falan.4 kisi takildik peslerine benim hoslandigim kizda bana laf cakiyo helal olsun Selime direk soyledi falan diye.
    iremle selim gitti ustkatta cikti bizde sinsi izliyoz. Bunlar masada bi 20 dk konustu sonra el ele tutusup kalktilar

    devami daha da guzel 10 sukuya editlerim

    Selim nasil mutlu mk gozlerinden alev cikacak resmen zaten yurtta kaliyor alev alcak cocuk (:

    Benimkide laf cakmaya devam ediyo. Lafi koydum .Selime fikri ben verdim hayat bir kere yasaniyor tekrari yok ne hissediyorsan direk soylicen bu dunyada dedim. Benim ki bi bozuldu bozuldu bi bozuldu whatsapp da dedikodumu yaparken dusunecekti . velhasil Selim ile irem bi 50 metre önümüzde bölum kapisinda tatli tatli ellesmeye falan basladilar. Sariliyo öpuyo falan bizde agzimiz acik izliyoz mk
    ···
   tümünü göster