/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 51.
    +57
    Meni, mezi, vedi...

    - Meni: Erkek cinsel organından ciks ya da masturbasyon sonrası akan spermlere denir. Halk arasında; döl olarak bilinir.
    - Mezi: Şehvetlenme sonucu ereksiyona bağlı olarak akan renksiz, kaygan sıvıya denir. Kadınlarda da vardır. Halk arasında; zevk suyu olarak bilinir.
    - Vedi: Erkekte, masturbasyon ve ciks sonrası boşalma sırasında gelen biraz kalınca yapışkan sıvıdır. Halk arasında; "cinsel organımdan sert bişey çıktı bilen var mı beyler" olarak paniğe sebep olur. Ama panik olmayın zira her boşalmada bu üçü; meni, mezi ve vedi kendini dışarı atar... kimisinde çok küçük parçalar şeklinde olabileceği gibi bazı hayvan abazanlarda pencere kenarına sıkılacak silikon kadar akabilir... Bu sıvı ağır kaldırdığınızda, küçük tuvalatinizi yaparken de sancılı bir şekilde çıkabilir...

    Latince bilmezsiniz ama "veni, vidi, vici... " desek hepiniz bilirsiniz dıbına koyim. Bu yukardakiler, gibinizden akan şeylerin halis mulis; Türkçe karşılığıdır. Arapça kökenlidirler...
    Yarak görünce "aaa dokunmadan nasıl hareket ediyor bu kihkih kihh" diyen kızlarla dalga geçmeyi bilirsiniz ama kendinizden çıkan şeylerden bir habersiniz a.q.
    ···
   tümünü göster