/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +91 -66
    Atatürk'ü anmak için düzenlenen törene katılan bir amcamızın söylediklerini duyunca ŞOK olacaksınız, Mustafa Kemal gibi büyük bir komutanı ülke kurmuş büyük bir lideri, ülkeyi soyan,adı defalarca yolsuzluklara karışan, din ile siyaset yapan ve amca gibi salakları kendine oy versin diye kılıktan kılağa giren adamları Atatürk ile aynı safaya koyuyor, Tek sözüm Atatürk'ün şu an eminim kemikleri sızlıyor, Yazıklar olsun bu gibi insanlara...

    HABERiN AYRINTILARI :
    Rize'de Atatürk'ü anma törenine katılan cübbeli ve sarıklı adam, Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'ikinci Atatürk' benzetmesi yapınca tepki çekti.

    Rize'de 10 Kasım Atatürk'ü anma törenine, cübbe ve sarıkla gelen vatandaş damga vurdu. CHP'lilerin yakasına Atatürk rozeti taktığı Ahmet Erdoğan adlı kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, 'ikinci Atatürk' benzetmesi yapınca tepki gösterildi. Polis, cübbeli ve sarıklı Ahmet Erdoğan'ı, alandan uzaklaştırdı.

    CUMHURiYET MEYDANI'NDA TÖREN DÜZENLENDi

    Cumhuriyet Meydanı'ndaki anma törenlere Rize Valisi Ersin Yazıcı, il Jandarma Alay Komutan Vekili Yarbay Selbisu, Belediye Başkanı Reşat Kasap ile protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan anma töreni saatler 09.05'i gösterdiğinde sirenler çalması ve 2 dakikalık saygı duruşu ile devam etti. Törenler istiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi.

    HABER KAYNAK : http://www.haberler.com/r...e-sarikla-7862202-haberi/

    HABER KAYNAK : http://www.gazetevatan.co...e-gerginlik-882813-yasam/
    ···
   tümünü göster