/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    -1
    1 - Bağdaş kurarak oturun, sırtınız düz olsun. Gözlerinizi kapatın ve rahatlayın.
    2 - Burnunuzdan nefes alın, önce karnınızı doldurun ardından göğüsünüzü.
    3 - Nefesinizi yavaşça verin, önce karnınızdaki havayı ardından da göğüsünüzdeki havayı boşaltın. Ayrıca nefesinizi verirken diğer yandan, dilinizin ucunu alt ve üst dişlerinizin arasına yerleştirin (dilinizi sıkıştırmayın, ısırmayın) ve "TH" sesini çıkartmaya çalışın ve nefesiniz bitene kadar bunu sürdürün. Diliniz dişlerinizin arasında titreyecektir. Bunu ayarlamanız bir kaç saniyenizi alabilir merak etmeyin, stres yapmayın ve devam edin. Kaşlarınızın birleştiği yerin biraz üzerinde bir his oluşacaktır, oluşmadıysa da titreşiminizi gözden geçirin.
    4 - Bunu 4 kere yapın ve bırakın.
    5 - Bu egzersizi 4 gün boyunca (24 saat ara ile) yapmanız çok ama çok önemlidir. Eğer bunu yaparsanız, 3. göz için ilk adımınızı yani aktive etmeyi ve açmayı tamamlamış olursunuz.
    6 - Bu egzersizi tamamladıktan sonra, 3. gözünüzün bulunduğu yere odaklanarak meditasyon yaptırmayı sürdürürseniz tamamen açmış olacaksınız. Rahatlamanız ve göz kaslarınızı sıkmamanızda fayda vardır. ilk başlarda sadece boş bir karanlık görüyor olabilirsiniz, bu sizin 3. gözünüzün aktifliğine bağlıdır. Ardından, muhtemelen uçuşan renklerle karşılaşacaksınız, tıpkı bir çiçek dürbününden bakıyormuşsunuz gibi. Meditasyonu alışkanlık haline getirip uzun bir süre yaptığınız zaman ise o renklerin şekil aldığını ve size görüntü oluşturduğunu fark edeceksiniz. Rahat olmayı unutmayın. 3. gözünüzün olduğu yerde meditasyon yapmasanız dahi bir his oluşabilir merak etmeyin, zamanla geçecektir.

    Olası beklentiler;
    1 - Baş ağrısı veya alnızın ortasında bir basınç hissi. Pineal gland' ınızın uyanmaya başladığını haber verir.
    2 - Eğer benim gibi sizin de migreniniz varsa, tetiklenebilir. Saatlerce süren ağrılarım acıya dönüştü ve bunun yüzünden geceleri uyuyamadım hatta ve hatta gözlerimden yaşlar bile geldi.
    ···
   tümünü göster