/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +21 -2
    iki sene önce konuştuğum, flörtleşip yakınlaştığım bir kız vardı beyler. 6-7 ay konuşmayıp sonra tekrar konuşmaya başlamıştık, o zamanlar bu sevgilisiyle barışmış paso onu anlatıyordu, Buluşuyorduk ondan bahsediyordu. En sinir olduğum şeydir ve en son bana sen eski sevgilinle hala konuşuyorsun diyerek muhabbeti kesmişti.

    Bir kaç ay önce de sevgilim bana geldi "x'i tanıyor musun?" dedi. Evet falan deyince "Kafede oturuyorduk, senin ismini söyleyince iki sene önce onu sevdiğini falan söyledi." dedi. Kan beynime sıçradı beyler o an, kaşarlık yaptığı yetmiyormuş gibi bir de sanki sevdiğimi söylemişim gibi milleti yanlış bilgilendiriyor ismimi kirletiyormuş. Çok iplemedim öyle kapandı konu.
    Dün sürekli takıldığım bir yerde sigaraya çıkmıştım, bir baktım bu bana doğru geliyor. O an içimden şimdi gibtim belanı dedim ve istifimi bozmadım.

    Yanıma gelip "Naber nasılsınnn" dedi. Şaşırmış bir ifade takındım, tanımıyormuş gibi gözümü falan kıstım. "Çıkaramadım, isim neydi?" deyince bu morardı beyler. Aşkolsun falan diyor, tanımadın mı diye gülüyor. "Önemli olsaydı hatırlardım" deyip güldüm. Yerin dibine girdi kaşar, zaten ondan sonra kim olsa konuşamaz bastı gitti, ben ise aldığım hıncın orgazmını yaşadım.
    ···
   tümünü göster