/i/Teknoloji

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +78 -9
    çok ilginç gelecek ama evet, aklı başında iş yapıp geleceği yaratacağımız insanlar aramızda olabilir, çoğunlukla asosyaller. buradan tanışalım görüşelim. teknolojide programlamada elektronik fizik konularında zeki kendine güvenen insanlar var mı aranızda söyleyin bakayım bir yapılanmaya gidelim.

    edit: aranızda benim gibi düşünen yani benden bir tane daha olsa piyasanın dıbına korum diyen kardeşlerimin olduğunu biliyorum. onlarda benim gibi dünyayı farklı anlayan, farklı yaşayan insanlar. ben sizi arıyorum. matrixin içinden ancak birbirimizi bulunca çıkabiliriz.

    edit-2 : birçok alandan "benim gibi biri daha olsa piyasanın dıbına korum" diyen insanların mesajları destekleri gelmeye devam ediyor, hepimizi toplayacak bir toplantı (skype, web, vb hazırlıyorum)

    edit-3 : şu an için isimsiz kimliksiz olan organizasyonumuzun kurultayını mail ile yapacağız, toplu bir mailing list ile aramızda haberleşip deep webe çekilip detayları oradan görüşeceğiz. deep web irc ile, morpheusu arayanlar birer email açıp gelsinler, şimdilik oradan bilgileri vereceğim. e-mail adreslerinizi özelden atın.

    edit-4 : 64656d6f6e@gmail.com adresine bir email atın ya da özelden email adresinizi yollayın.

    edit-5: aktiftir toplu duyuru yapacağız emailden iletişime geçin

    edit-6 : mailler bekleniyor. 64656d6f6e@gmail.com

    edit-7: mail adresini gönderen herkese yarın gece yarısı hayatlarını değiştirecek o sır gibi mail ulaşacak. sabırla bekleyin.

    edit-8 : mail adresleri ok. gecikme için üzgünüm az daha sabır.

    edit-9 : mail ulaşmayan mail atsın çok eğleniyoruz.
    ···
   tümünü göster