/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -4





    metrobüs bekliyorum durakta. etrafıma bakındım bir kız gözüme çarptı. havanın soğuk olmasına inat, kız ince badisi, kısacık eteğiyle gözlerimi büyüledi. sarı sarı saçlarıyla güzel hoş parfümüyle dikkat çekiyordu. sonra soluma döndüm kaban üzerine kaban giymiş yaşlı amcaları gördüm. kimisi kalın kimisi ince giymiş herkesin kafası karışık tabi havalar bir iyi oluyor bir kötü.

    herneyse ben kıza bakmaya devam ediyordum sonra ordan bir emo atladı kızın yanına bişeyler söyledi, kız bana baktı güldü, bende güldüm. içimden "neye gülüyor lan bu" dedim. sonra otobüs yanaştı , herkes bir anda otobüse doluştu. ben arkalardan biyer bulmuştum, şans bu ya , kız geldi yanıma dikildi. ısrarla beni seyretmeye devam ediyordu gülüyordu habire.

    biraz zaman geçti, kız bana merhaba dedi bende merhaba dedim. nasılsın bro dedi iyi sister ne olsun dedim. sonra kulağındaki bluetooth kulaklığı gördüm ve hayyy *** dedim. herkes bana gülüyordu utandım içimden otobüsten inmek geldi. ama gideceğim yere daha vardı ve bu sıcakta yürüyemezdim. aldırmadım millet biraz güldü sonra sustu.

    kız konuşmasını bitirdi , SLM CNM NBR dedi bana bakarak. bu kez yine telefonla konusuyor diye cevap vermedim.

    beni dürttü ve hşş sana diyorum yakışıklı dedi.

    he banamı dedim. tanışıyor muyuz dedim

    kızda barbie bebeklerine benziyordu hemde o kadar benziyordu ki bir an büyük boy bebek sandım

    tanışırız yakışıklı dedi. hafiften bana sokulmaya başladı, ora mı buramı elliyor falan , otobüstekilerin gözleri büyüdü herkes bizi izliyor.

    kız başladı beni öpmeye. ama ne öpüş o öyle. gömleğimin düğmelerini çözmeye başladı, kendimden geçiyordum adeta, baktım aşağı doğru yönelecek bu

    biraz öpüştük sonra ben kendime geldim ve kıza bir aparkat çaktım sonra üstüne çıktım bir güzel dövdüm ve

    terbiyesiz ahlaksızları otobüse almayın sofor bey dedim ve kızı camdan aşağı fırlattım.

    sonra bütün otobüs beni övdü sevdiler "senin gibiler kaldı mı be" dediler
    ···
   tümünü göster