/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +11
    Akşamın ilk suları sıkıldım çıktım dışarı, senelerdir arkadaşlarla oturup çekirdek kola yaptığımız bankların bulunduğu parka gittim.
    Park hemen hemen bir futbol sahası büyüklüğünde beyler, toplamda da içinde 8 adet kamelya var kenarlara dizilmiş her birinin arasında da 7-8 metre falan var araları baya açık yani.
    Neyse oturduk kamelyalardan birinde sohbet muhabbet ediyoruz, sonra bizim iki arkamızdaki kamelyaya başka bir arkadaş grubu geldi içlerinden birini de tanıyorum, 120 kilo falan kilolu bir arkadaş, neyse selamlaştık falan onlar kendi masasında biz kendi masamızda takılıyoruz.
    Lan 5 dakika sonra diğer masaya oturanlardan o kilolu olan arkadaş bir osurdu dıbınakoyim oturduğu bank çatırdadı, parktaki 8 masanın tamamındaki muhabbet durdu ortam sessizliğe gömüldü herkes bir anda o çocuğa çevirdi kafasını, ağaçlardaki kuşlar uçuştu, o anda yoldan motorla geçen iki polis bile durdu ahahaha sonra çocuk 8 masadan da teker teker özür diledi, o günden sonra çocuğu o parkta görmedim bu da böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster