/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +10
    Kendi başıma bir kerede pahallı güzel marka giyinip zütümü kaldırıyım diye koyuldum yollara. Alışveriş merkezinin içinde ki marka mağazaya girdim sanki hepsini almaya param yeticekmiş gibi , hep ordan giyiniyor gibi elim cebimde rahat rahat bakınıyordum reyonlara fazlada param yoktu saten.

    Bir kaç dakika bakındıktan sonra gözüme bir ceket çarptı siyah ve dardı bunu aldıktan sonra arkasına ismimi yazmayı düşündüm mahalledeki ayanlar çarpmasın diye. Ceketi giydim bakındım derken parası gözüme çarptı. Size 48 yazıyordu " vay amk ne ucuzmuş lan bundan sonra çarşamba pazarına gitmicem " diye geçirdim aklımdan ve hemen alıp kasaya gittim.

    Kasaya gittiğimde 1 saat sıra bekledim pazarda olsam 2dk sürücekti zamanımı çalıyorlardı ama yinede havalı ve cool duruşumu takındım. Sıra bana geldiğinde kasiyer hanımefendiye ceketimi uzattım makineden geçirdi ve " 89.90 tl " kredi kartına bilmem kaç taksit falan demeye başladı beynimden vurulmuşa döndüm " ceketin üzerinde 48 tl yazıyor " dediğimde çaktırmadan sırıtıp " o beden ölçüsü " dedi. ilk defa bu kadar utanmıştım sırada bekleyen bir çok kişi bana bakıyordu " tamam neyse kalsın " dedim. Ağlayarak koşuyordum ilk damla göz yaşı yanaklarımdan süzülürken mahalleye gitmek için dolmuşu durduruyordum.
    ···
   tümünü göster