/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +99 -1
    Beyler bundan 2 3 sene evvel. evden çıktım arkadaşın yanına gidicem. bizim mahallede de görme engelli bi amca var. amca hiç evde durmuyo ama sürekli dışarlarda hep geziyo adam eline alıyo bastonunu. bizden bi kaç apartman ötede oturuyor biliyorum yani adamı.

    herneyse mahalleden uzaklaştım biraz giderken bi baktım bizim amca geliyor. hemen yönümü değiştirip girdim koluna onu evine bırakıcam. gidiyoruz işte sohbet muhabbet çokta iyi bi insan.

    geldik apartmana beyler, apartmanın kapısı aralıktır herzaman ittirdim açtım. kapıyı tuttum elinden tutuyorum işte bi yandanda içeri geçirdim. yukarıda oturuyor bi kat üstte. apartmandayız,dedi ki olm sen git artık ben burdan sonrasını çıkarım ama çok ısrar etti. bende tamam amcacım dedim. bu ilerlerken baktım apartman karanlık aq.arkasından ;

    +amcacım lambayı açıyım mı..??

    dememee kalmadan öyle dona kaldım.ne dedim ben aqq. adam zaten kör. hayatı karanlık lan. adam beni hiç bozmadan yok olumm fln dedii. öyle bi adam amk ağlarsınız. devamında bişeyler daha diyodu ama ben yoktum. ben koşuyorum amk öylee boş boşşş. nereleree gidiyim amkkk. hayatımda yaptığım en büyük mallıklardan biridir beyler.
    ···
   tümünü göster