/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
https://www.google.com.tr...Q9yCh08IQQJ#imgrc=E7wYZs0
  1. 1.
    -1
    (bkz: ) Bu sabah yaşadığım bir olayı anlatcam. Yaşadım ve analiz yaptıktan sonra dedim ki ben büyük adamım helal lan dedim. (sol elim çenem de düşünen adam pozuyla gururladım kendimi)
    işe gitmek için çıktım yine saat 8.15 civarlarında evden,ama bildiğin geceden kalmayım.(yaşım 25 olduğu için fişki içtim)
    Neyse aq durağa gittim hanımlar matinası gibi tek erkek benim.(Gururlandım).Kaynıyor her yer kadın piiiğ gani.Çok beklemeden geldi otobüs bindik ama nasıl bir doluluk gözünüze hristiyanların cehennem tasvirli resimlerini getirin böylem nasıl diyim biletçi zebani şöför şeytan gibi bineni gibecekler çok belli.Ben de ortama ayak uydurabilmek için açtım Children of Bodomdan Everytime I die dedim inceldiği yerden kopsun. Sağ koltuk altımdaki kısa boylu koca yürekli adam dakikalar geçtikçe gerginleşiyor ve hatta genleşiyordu.Bir kaç dakika sonra giberim ızdırabınızı al lan biletini ver lan paramı dedi indi.(iSYAN BAŞLIYORDU)...
    Bir kıvılcım atmıştı ortaya ama aslında kıvılcımı yakan bendim.(Öyle bir ter kokuyordum ki adam dayanamayıp isyana saldı kendini).
    Kızılaya geldik akabinde ve kapı açıldı...

    Bir kız çocuğunun lise talebesinin eli sıkıştı orta kapının sağ tarafa açılan o zalım tarafına.Bir çığlık feryatlar figanlar...
    Kızın içinden bir anda çıktı isyanın sesi ;
    Sizinde yapacağınız işinde Allah belasını versin dedi. Yandan menopozlu teyzem ve menopoza girip çıkan rütbeli ninem olaya karışmakta geç kalmadı.(Nine biraz bozulmuştu devre farkından önce onun karışması gerekirdi mevzuya)
    Muavin ise +6 ak parti edası ve +8 Adalet Bakanı Kenan ipek umursamazlığıyla söze girdi.
    -Yav kardeşim ne işi vardı elinin orada diyerek sıçma ve sıvama işlemlerini başlattı.
    işte o anda acemisini Çankaya da Usta birliğini Dikmen de yapmış olan kıdemli başçavuş eski solcu menopozlu teyzem bir an da bir mızrak gibi fırlattı o cümleyi..
    YOK MU LAN BiR TANE ERKEK ŞU HANZOLARI DÖVECEK !!!
    Ananı gibiyim dedim.(kimse benim kadar umursamadı)
    Bu sözün üstüne beklenen oldu..
    Kimse bir gib yapmadı tabi neyse şöför bu sefer atıldı otobüse binene kadar sıkıntı yok binince mi ağlıyorsunuz kardeşim dedi. Yüzsüzlüğün bini bin paradan on bini on paralar paralar paralar aq.Neyse elim ayağım titreye titreye otobüsten indim .
    Neden mi o hanzoları giben ERKEK olmadım.Bu millet için gibimi bile kaldırmam da ondan. Olay bu son
    ···
   tümünü göster