/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +26 -1
    Selam pampalarım. Günümüzün sorunlarından biride barzoların toplu taşıma araçlarında kızları rahatsız edecek şekilde kesmesidir. Sizde bunun farkındasınızdır. Bende size onlara verdiğim dersi anlatayım.

    Pampalarım ben geçen tahtakaleden aynı resimdeki gibi bir kulaklık aldım. Beni çevrem işsiz biri olarak tanımlar. Nerede boş iş var uğraşırım. Neyse pampalar bu kulaklığı aldım kurcalıyorum falan lanet olası beynimde bir şimşek çaktı. Aldım kulaklığı metrobüse bindim üstemede siyah paltomu geçirdim inandırıcı olsun diye. Nerde barzo var kızları rahatsız edecek derecede kesen onların tam karşısına geçiyorum ilk önce bana bakıyor ben iplemiyormuş gibi yapıyorum. Böyle sürekli birini arıyomuş gibi sağa sola ilerideki yerlere bakıyorum. Buda barzoların ilgisini çekiyor tabi napıyo falan diye. Sonra onun duyacağı şekilde
    -Uçankuşta sorun yok. Temiz.Elimizde patlamaz diye konuşuyorum.

    Tabi buda barzonun ilgisinin bana kaymasına neden oluyor. Kızla ilgilenemez hale geliyor. Yüzü falan değişiyor acaba ne oluyor falan diye.Ben olsam bende korkarım yani. Neyse pampalar bakıyorum kıvama gelmiş mi falan. Yüzünde biraz değişiklik olunca.

    -Yok abi be valla araba temiz.35 bine vericekmiş.Ben 30'a düşürtürüm fiyatı. Arabasını çok seviyor uçankuş diyor belki satmaz diyip uzaklaşıyorum. Gelecek durakta iniyorum. Tabi barzomuzunda eski motive ve şevki kalmıyor.

    Edit:1 günde istanbul'un bütün metro ve metrobüs hatlarına bindim.En son 500t'ye binicektim ama yoruldum pampalar.
    ···
   tümünü göster