/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +105 -21
    ve bu yüzden sözlüğü de bırakacam...
    ÇÜNKÜ:
    - Sözlük yönetimi ve yazarları arasında bir bağ kalmadı. Hiçbir öneriyi giblemiyorlar.
    - Tasarım desen YARAK gibi. O konuya hiç girmiyorum bile...
    - Sözlük eskisi gibi tat vermemeyi geçtim; çoğu zaman saatlerce başından kalkmadığım sözlükte son zamanlarda 3-5 başlık okuyunca darlanıyorum; kendimi salak-sulak insanların içinde hissediyorum. yaratıcılıktan uzak, küfürlü espiriyi bile beceremeyen dalyarak ergenlerle doldu sözlük. yardımlaşma oranı ise yerlerde sürünüyor.
    - EN ÖNEMLiSi: SON 1 YIL VE ÖZELLiKLE SON 6 AYDIR SÖZLÜĞÜ AKPLiLER iŞGAL ETMiŞ DURUMDA. AKP'yi eleştiren düzgün bir yazı bile 100'e yakın eksi alıyor. AKP ile dalga geçilen bir yazı ise eksiye boğuluyor. AKP'yi öven yazılar şukuyu zütürüyor... Buradan anladığım kadarıyla; bilinçli birkaç tip SiYASi TROLLÜK yapıyor ve AKP'li kitle de bunları takip ediyor.
    - AKPlilerin burada olmasına birşey demiyorum. Olsunlar amk ama oldukları yerlerde ne kadar özgürlükçü ve yaratıcı olduklarını biliyoruz. Burada yaratıkları "sığlığın" genelleştiğini görmek asıl beni üzen nokta.
    - Türkçüler ise en berbatları oldu artık. Eskiden bunların falso verdikleri anlarda kendileri bile gülüyordu yaptıklarına ama şimdi daha berbatlar. inci sözlük Türkçüdür diyorlar. 300-400 şuku aldıklarına seviniyorlar. Lan AKP'liler Türkçüleri çok güzel kandırmaya başladı sözlükte. Bak buna eminim. Sözlüğü kendilerinin zannettirip, bunları tetikçi gibi kullanıyorlar. Bu AKtrollerin oyununu anladıklarında OKATi'ye bile razı olacaklar haberleri yok.
    - "Atayizler gelin" başlıkları ise muziplikten öte salaklıklarla doldu. Eskiden bu başlıkların altında nasıl eğlenirdik ne cin fikirler çıkardı. Şimdi bu Aktroller bu başlıklarda da salak kitleyi yönlendirmeye başladı.
    - Solcu panpalar ise sözlüğe pek önem dahi vermiyorlar artık. Boşa harcanan cevapların farkındalar.
    - HERŞEYi GEÇTiM: am-züt-meme espirileri bile ordan burdan çalınıyor sözlükte. Analarını gibtimin ergenlerinin yuvası oldu sözlük.
    - UZUN UZUN AÇIKLAMAYA DA GEREK YOK ASLINDA AÇIKLAMAYA ÇALIŞTIKÇA SiNiRDEN TAM NET ANLATAMIYORUM DERDiMi: SÖZLÜK SALAK DOLDU BEYLER SALAKKK.
    - Yaratıcı bir iki entry ve başlık görüyoruz. O kadar gerisi KÜLFET !
    - PANPA DENiLECEK ADAM KALMADI SÖZLÜKTE !
    - SERKAN diyoruz ya ! Küfür ederiz, severiz, giberiz ama FARKINDA DEĞiLSiNiZ: Sözlüğü asıl o bıraktı kimse farkında değil !!!

    ÖZET: gibTiRGiT DiYECEKLERE ŞUNU DiYORUM HEPiNiZi HAYATIMDAN gibTiR EDiYORUM ALIN SiZiN OLSUN AMINA KODUMUN SÖZLÜĞÜ ALIN SiZiN OLSUN...



















    BURDA TANIŞTIĞIM VE DOSLUK KURDUĞUM GERÇEKTE GÖRÜŞTÜKLERiMiN DIŞINDA GÖRÜŞMEDiKLERiM TÜM PANPALARIMIN YERi AYRI. ONLARIN ÇOĞU YOK BURDA AMA OLANLARDA gibTiRi ÇEKiP GiDiYORLAR.

    ŞUNU ANLADIM: gibTiREREK GiTMiYOR KiMSE "gibTiR ÇEKiP" GiDiYOR.
    gibTiRiN AMINA KODUKLARIMI...
    BEN YOKUM ARTIK.
    ···
   tümünü göster