/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +43 -4
    Merhaba inci Sözlük Yazarları bugün sizlere geçen hafta annemi işidci olduğum hakkında bir şaka yaptım ve 1 günümü karakolda geçirdim.
    Öncelikle kendimden bahsediyim. Yazılım mühendisliği okuyorum. Uzun saçlı işid sakallı içinizden biriyim. Annem bana hep sen işide filan mı katılcan derdi. Sakallarımı sevmezdi. Bende birgün buna şaka yapayım dedim. Yorulmuş uyuyormuş. Gittim odama herşeyi hazırladım. işid marşı indirdim. Allauakbar diye bağıran adamın sesini indirdim. Ve silah sesi indirdim. Hepsini hazır ettim bilgisayarda. Gittim annemi sarstım "Anne hakkını helal et" diye bağırdım. Ardından koşarak odama gittim kapıyı kitleyip bütün müzikleri son ses açtım. Bir yandan da duvarı tekmeliyorum. Ama nasıl korktu kadın kapıyı yumrukluyor ama açamıyor. En son bağırdı " Atgibine polis arıyorum" diye.
    inanmamıştım. Kafama sokayım polisler yaka paça yakaladı. inceleme içinde evi boşaltılar. Bütün gecemi nezarette geçirdim. Suçsuz olduğum anlaşılınca serbest bırakıldım. Ama 1 haftadır annemle konuşmuyorum. Şimdi namazlarada başladım. Gerçekten korkmaya başlıyor benden.
    ···
   tümünü göster