/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +239 -15
    beyler olay dün akşam 19.30 sularında gerçekleşti. annemin kuzenimiymiş ne takmuş. bi karı. kocası, kızları (20 yaşlarında) ve küçük çocukları ile geldiler.
    ben tabi odadayım bu arada bizimkiler selamlaşıp yerleşti. ben de çıkıp bi görüneyim sonra girerim tekrar odama dedim amk.
    çıktım girdim salona en başta kadın vardı sarıldım hoş geldiniz dedim. kocasına da aynı şekilde. sonra baktım sırada bir kız var. benim tabi haberim yok amk. girdikleri zaman seslerden anladım galiba genç kız var diye. neyse elimi uzattım. elini uzattı. et ete değdi beyler, temas gerçekleşti. işte o an kıyamet koptu. ben belirsiz bir boşluğa doğru fokuslandım. evdekilerin sesleri kulağıma uğultu olarak geliyor. kız gözümde dalgalanıyor.
    zangırdayarak boşalmaya başladım. kendi ailem ve kızın ailesinin ortasında, dizlerimi bükmüş ayak parmaklarımı kapatmışım. ağzım sinek yakalamaya çalışır gibi açık şekilde. boynum ortadan kalkmış yüzüm yukarı bakıyor. agghhhh diyerek boşaldım. bittikten sonra bi beş saniye sessizlik oldu. ben kızın elini bırakıp hiçbirşeye bakmadan kapıya yöneldim. çıkıp odama girdim.
    30 saniye daha sessizlik sürdü. fısıltılar yükseldi ve evin kapısının kapanma sesini duydum. bizimkilerden bişey duymayayım diye kulaklığı taktım yatana kadar müzik dinledim. bugün kimse yüzüme bakmıyor ama neyse amk zamanla açılırlar
    ···
   tümünü göster