/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +43 -11
    http://img11.nnm.me/8/7/c...1fe526bfdf439ce947bf9.jpg

    Beyler bilindiği gibi uyku anında ruhun bağını koparmadan bedenden çıkarak belirli mesafeler katettiği yönünde çok yaygın bir düşünce var. Hatta astral seyehat denen şey bu olayın bilinçli ve daha kapsamlı yapılabilmesi durumu.

    Fakat hemen herkesin başına gelen çok daha yaygın olan ruhun bedenden çok uzaklaşmadan anlık ve kısmen bedenden ayrılması.

    Neyse olaya geçiyorum benim başıma gelen buydu. Akşam 9 gibi uyku bastırdı uzandım biraz. 3 saat kadar uyumuşum, uyanmadan hemen öncesini hatırlıyorum. kendimi yatakta uyurken gördüm , kendi bedenime bir süre baktım. evimin içi bu boyutta olduğu gibi gözükmüyordu yani tüm eşyalar aynı yerdeydi ama odanın içinde bi pus vardı, sanki aylardır girilmemiş gibiydi, siyah beyaz ekrandan izliyordum resmen. Dediğim gibi uyanmadan birkaç saniye önce kendi bedenime baktım ve sonra istemsizce bedenimin içine doğru çekilmeye başladım, kendi bedenimin içine doğru yattım resmen tam o sırada başımda dikilip suratıma bakan http://www.cabein.com/new...8/12/watchmen_itunes4.jpg şuna benzeyen partisölü suratı korkunç bir huur çocuğu olduğunu gördüm. Dimdik şekilde suratıma odaklanmış beni izliyordu. Yavaşça ruhum bedene döndü o anda kendime geldiğim gibi gözlerimi açtım ve o mahlukatı başımda dikilirken bu kez yattığım yerdeki bakış açımla gördüm bağırarak yataktan falan düştüm zaten. anlık şekilde gördüm ve kayboldu.

    önce balkona kaçtım orada pantolon giyip dışarı çıktım arabada oturdum yarım saat neydi bu diye düşündüm amk.

    birçok şey yaşadım bu tarz ama bu farklıydı beyler. hani öyle kabuslar uyku felci denilen karabasanlar falan bunun yanında osuruk kalır , şok oldum amk.

    yorumunuz nedir ?
    ···
   tümünü göster