/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +21 -2
    işte kızın teyzeleri halaları falan. kızda vardı tabi. bizim kayınbaba biraz bintir. eski kulağı kegiblerden. neyse biraz sohbet muhabbetten sonra, ben ayaklandım. nereye damat dedi kayınbaba. bir işim var gelcem dedim. nereye lan söylesene dedi. yav söylenmez baba gelecem işte dedim. milletin içinde, sıçmaya gidiyon demiiiiiii dedi. beynimden vurulmuşa döndüm amk. ya baba niye öyle diyosun falan derken iyi hadi gitte sıç dedi. sanane amk diyemedim tabi.
    neyse tuvalete girdim, gelde sıç amk. en az 15 dakka stresten sıçamadım. tam çıkacağım anda birden çaaaaattt diye bir ses eşliğinde sıçtım. ama ne sıçma !
    neyse işim bitti, içerde seslerin artmasını bekliyorum. konuşsunlar ki benim salona girdiğimi farketmesinler. neyse tam bir coşkuyla konuşurlarken salonun kapısını açtım, hepside birden sustular amk. senkronize bir şekilde hepsi de kafayı bana çevirdi. sanki benden iğreniyorlar gibi bir intiba oluştu bende. yerime oturdum hala bana bakıyor muallakler. telefonu çıkardım aloo falan dedim konuşma ayağı yapıyorum. tabi kimseyle konuşmuyorum. hala bakıyorlar amk. en son dayanamadım, yarrrrraaaakkk var amk ne bakıyonuz amk binleri dedim ve salondan ağlayarak kaçtım.
    alt tarafı sıçtık amk ne var bunda büyütecek bu kadar ? yannan kafalılar sanki kendileri sıçmıyor.
    ···
   tümünü göster