/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 326.
    +19 -4
    beyler bugünlük son part vizeler yaklasıyor calısmam gerek yarın 19:00 gibi devam edicez esen kalın
    ~~ devam ediyoruz:Sandalyeye oturdum, yanına oturmaya cesaretim yoktu çünkü. “Eğer rahatsız ettiysem içeri geçerim?” dediğimde, “Estağfurullah, burası senin evin, ben sonuçta misafirim!” dedi. “O ne demek, olur mu öyle şey!” dedim. Oluşan sessizlikte ikimiz de diyecek bir şey buldıbıyorduk.

    “Eğer isterseniz haftasonu dışarı çıkalım, Cemil de gelir, dolaşırız?” dedim ürkek bir sesle. “Valla iyi olur, ben de çok bunaldım burada!” dedi, dünden razıydı. Korkak davranmdıba gerek yoktu, bunu anladım. Ben adım attığımda Meryem Hanım da bir adımla karşılık veriyordu. Bana huur çocuğu dediği zdıbanlar çoktan geride kalmıştı.

    Bir süre daha oturduk öylece. Ardından Meryem Hanım ayağa kalktı ve “Allah rahatlık versin, hayırlı geceler!” diyerek içeriye yatmaya gitti.

    Hafıza kartını yeniden saate taktım. Bir sonraki kayıtta acaba bir şeyler olacak mıydı çok merak ediyordum...
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      yarın okurum panpa
      ···
    2. 2.
      +9 -14
      Sene 2008 fakültenin panosuna astım diyosun , sene 2015 vizeler yaklaşıyor çalışmam gerek diyosun , yalanını gibiyim okumayın
      ···
    3. 3.
      +4
      Adam yaşayan ben değilim diyo
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      sansür koymadan yaz şunları hirsiz huur çocuğu
      ···
    5. 5.
      0
      Amina kodugum cocugu kopyala yapistir yaptigin linki atda bi bosalak amk elim gibimde 3 gundur bekliyom ne zaman gibecen sen bunu
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster