/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +3 -1
    fuat avniye ne oluyor kim çıkıyor ?

    2019 seçimlerinde hangi parti %kaç oy aldı ?

    bahçeli napıyor aq ?
    ···
    1. 1.
      +1
      2023'te Gavur Mallarını Yasaklattırdık, Artık Fuat Avni midir Yanıyorsun Fuat Abimidir Hangi Densizse Internet Olmadığı için Havası Söndü.

      2019 Seçimlerin de CHP'nin Başında Eren Erdem Denen Hatsiz Vardı.

      MHP Oktay Vuralla Seçime Katıldı Aradan 1 Yıl Geçti Vural Öldü, Sonra Ülkücü Bir Veledi Geçirdiler Partiyi Batırdı Bu işimize Yaradı.

      Kürtlerle Sorunu Çözdük 2026'da Kürdistan Kurulacak Dedik. Bu Andavallar Bilmiyor Tabi 2023 Tayyibistan Monarşisinin Geleceğini :D Parti işlerinden Falan Çekildiler.

      Bahçeli Denen Teneke Sesli Döl Artığı Hala Yaşıyor Emekliliği Osmaniye Vilayetinde Geçiriyor Zaten Geberecek Diye Öldürtmüyorum. Kılıçtaroğlu Kıbrıs Rum Kesimine Göç Etti Kaçırdık Onu Malesef. Bi Çok CHP'li Yurtdışına Kaçtı Zaten. Ayrıca Ünililer Falanda Kaçtı. Bizim Bu MHPlileri Vatan Aşkıdır Bırakmayız Dediler Durmadan gibiyoruz :D

      Kürtleri Sürdüm Suriye'ye IŞiD Naptı Onları Bilmiyorum.

      2019 Seçimleri Şöyleydi.

      AKP %47 CHP % 34 LDP % 14 MHP % 5

      Oktay Vural Patlama Yaratamadı Alzaymırmıdır Nedir O Olmuş. Bide Şu LDP Denen Yunuslar Türedi. CHP Anlamıştı Bizim 2023'te Kurnazlık Yapacağımızı Oyları Fırlattı Ama AKP'lilerin zütünü Kaldırdım Tekrar iktidar Olduk. Neyseki Atlattık Son Seçimide.
      ···
      1. 1.
        0
        Yılmaz Vural Oktay Vural oldu amk
        ···
    2. 2.
      +1
      LDP denen yunuslar ahahhahahhahaha
      ···
   tümünü göster