/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +42 -9
    * beyler uzun part giricem bi 20 dakika yokum misafir geldi görüneyim)" >*~
    ~~ gelince de +10 şukuyu görmek istiyorum :D o kadar şuku lafı açmadım yorumlarınız iyi bi de şukulasanız kırmayın beni :D
    ~~ gelince heyecan baslıyor
    ~~
    aşağı caddeye indik, geçen taksilerden birini durdurdum. “abla Beşiktaş’a gidecek, en yakın yoldan zütürürsün!” dedim taksiciye. “sen merak etme kardeş, ben hallederim!” dedi taksici. arka koltuğa oturan meryem hanım bana, “allah razı olsun, çok sağ ol!” dedi gülümseyerek. ilk defa gülümsemiş, teşekkür etmişti. meryem Hanım serhat’la buluşmaya daha doğrusu gibişmeye giderken, ben de eve döndüm. Döner dönmez de tuvalete girdim ve meryem hanım’ı düşünerek 31 çektim.

    1 saat kadar sonra cemil aradı. “anneme ulaşamıyorum, telefonu kapalı. versene konuşayım!” deyince, “annen yok, dışarı çıktı!” dedim. “nereye gitti ki?” diye sordu şaşırmış gibi. “bilmiyorum, bir şey demedi bana!” dedim. “iyi, tamam!” diyerek kapattı. annesinin o sıralarda Serhat’la çatır çatır gibiştiğinden habersizdi. meryem hanımın beşiktaş’a gittiğini söylememekle iyi mi ettim kötü mü bilmiyordum, ama söyleyip işin içine karışmak da istemiyordum.

    2 saat sonra kapının zili çaldı. gelen meryem hanım’dı. telaşla içeri girerken ilk sözü, “cemil geldi mi?” oldu. “yok, gelmedi ama aradı. Size ulaşamamış... ” dedim. “benim de telefonun şarjı bitmiş, eski telefon, hemen kapanıyor!” dedi elindeki telefonu gösterip. daha sonra hiçbir şey demeden cemil’in odasına girip kapıyı kapattı.

    az sonra içerde cemil’le konuştuğunu duydum. “döne aradı, onun yanına gittim oğlum. çay içip konuştuk. bu telefonun şarjı çabuk bitiyor, kaç defa dedim babana bana yeni bir telefon alsın diye, ama almadı... ” diyordu. cemil saf bir çocuktu, annesi onu kandırmasını iyi biliyordu...
    ···
   tümünü göster