/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6 -3
    beyler beni bilen bilir amerika'da ikamet etmekteyim ve gorece zengin bir panpanizim her neyse direkt hikayeye giriyorum

    tori black adıyla ferrelerini izlediginiz bu kadin miamide south beach adasinda, club madona'da senede 1-2 kere ozel programa cikip striptiz ve lap dance yapan bir arkadas.

    ilgili geceyi kisaca ozetlemek gerekirse, buyuk umutlarla ve salyalarimi akitarak gidip gece 11'den sabah 4'e kadar beklememe, ustune sahneye bakan guvenlikteki iri zenciye tek dans ayarlamasi icin 300 dolara kadar para teklif etmeme ragmen tori black'le tanismaya nail olamayip, hatunun butun gece asiri zengin ve nufuslu abilerin kucaklarinda hoplamasini izledim...

    gece biterken aklimda dolanan dusuncelerin en baskini altimdaki super luks full size 2012 gmc* ile otoparka girdigimde, park caddesine sahinle girmis hissiyati yasamamdan tori black'a lap dans yaptiramayacagimi taaa en bastan anlamis olmam gerektigiydi.

    sonucta uzgun, yorgun ve alkolluydum ve o an bir mucize oldu. tori ablamiz arkadan yaklasip iri zenci'nin 5 saattir bekledigimi soyledigini, ama cok yorgun oldugunu, zaten 5 dk sonra mekanin kapandigini soyledi ve lafa soyle devam etti:
    -but i ll make you a favor

    sonucta o favor lafina kitlenip dine mi doneyim yoksa karmaya mi inanayim kararini vermeye calisirken tori* once beni koltuga cekip sonra da poposunu sola vererek kucagima oturup o haldeyken nerden geldigimi, ne yaptigimi falan sorarak 3-4 dakika kadar sevimli sevimli agzini buke buke muhabbet etti.
    ayrilacaginin sinyalini verdiginde benim o anki alkollu ve mala baglamis aklima tek gelen ise su soruydu:
    -are you happy with what you do?
    sanki memnun olmasa cekip cikaricam amina koyim. sorulacak en andaval soru. gelen cevap ise su oldu:

    -i love being the bitch!

    zaten bunu dedikten sonra da seni sakaci jocuk der gibi yanagimdan opup basti gitti hatun...

    not: iri zenci cikarken 200 dolarimi sogusledi. adama ustune bir de tesekkur ettim.
    ···
   tümünü göster