/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +39 -4
    bende sıkıldım devam ediyorum amk
    -- babası yüklü bir nakliye işi almış, karısını evde tek başına bırakmaktansa istanbul’a oğlunun yanına göndermeyi tercih etmişti. aradan geçen 1 ayı atlıyorum

    bir akşam eve geldiğimde meryem hanımı salonda cemil’le otururken buldum. beni görür görmez yüzü pembeleşti, gözlerini kaçırıyordu yine. ben de en az onun kadar utangaçtım, ama yine de, “hoş geldiniz!” dedim. yüzüme hiç bakmadan, “hoş bulduk!” dedi, ardından da, “oğlum bir şey olursa ben odadayım!” dedi ve kalkıp cemil’in odasına geçti, kapıyı kapattı.

    bir ay önceki davranışını devam ettiriyordu, ancak giyiminde farklılık vardı meryem hanımın. geçen sefer uzun ve bol gri pardesüsünü üzerinden hiç çıkartmamıştı evde kaldığı süre boyunca, ama şimdi altında çiçekli uzun bir etek, üstünde ise beyaz, uzun kollu bir bluz vardı. başını da büyük bir türbanla bağlamıştı çene altından sıkıca. beyaz bluzunun altında ise tahmin ettiğim gibi iri memelerini taşımakta zorlanan beyaz sutyeni belli oluyordu. aynı zamanda hafif göbeği de vücudunu saran bluzun altında açığa çıkmıştı. önümden geçip cemil’in odasına girerken arkasından baktığımda eteğinin altında sallanan zütünün yanakları beni saten külotuna boşaldığım zamandaki gibi heyecanlandırdı.

    o gece yan odamda yine meryem hanım yatıyordu, ama bu sefer tekti. Bunu bilmenin heyecanıyla eşofmanımı indirip 31 çektim. bu beyaz tenli, kara kalın kaşlı taşra güzelini hayal ederek boşaldım ve ardından derin bir uykuya daldım.
    ···
   tümünü göster