/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +48 -8
    beyler biraz burda olduğunuzu belli edin ona göre yazma hızını arttırayım

    tesettürlü bir kadındı, uzun ve bol pardesüsünü üzerinden hiç çıkartmıyor, başını büyük eşarplarla bağlıyordu. O nedenle vücut hatları belli olmuyordu hiç. ama o bol ve kendini gizleyen giysilerinin altında bir hazine taşıyordu meryem hanım. sutyenlere bakılırsa top güllesi gibi memeleri vardı. külotlarsa iri bir züte sahip olduğunu gösteriyordu.

    yannanım demir gibi sertleşmişti. saten külotlardan birini alıp yarağıma sürtmeye başladım. külot yannanımın üzerinde gidip geldikçe sanki meryem hanımı gibiyor gibiydim. gözlerimi kapatmış, o zevkle kendimden geçmiştim. ne ara nasıl boşaldığımı anlayamadım ancak bir çuval inciri berbat etmiştim. Külotun üzeri döllerimle kaplanmıştı.

    az önceki heyecanın yerini bu kez bir telaş ve korku aldı. ne yapsam, ne etsem diye düşündüm, külotu almaktan başka bir çare bulamadım. diğer külot ve sutyenleri eskisi gibi yerlerine koyarken üzeri döllerimle kaplı olan mavi külotu odamda yatağın altına sakladım.

    akşam geldikleri zaman meryem hanım doğrudan odaya geçti yine. hamit bey ve cemil’le bir süre sohbet ettim. hamit beyin dün gece karısını çatır çutur gibtiğini düşünüyordum o bana bakıp konuşurken. aklım hep oradaydı. cemil ise annesiyle babasının kendi yatağında gibiştiklerinden habersiz babasının sözlerine başıyla onay veriyordu sürekli.

    ertesi sabah meryem hanımla göz göze geldim tuvaletin kapısının önünde. sabahın erken bir saati olmasına rağmen kalkmış ve aynı şekilde giyinmişti yine. beni görür görmez yüzü kızardı. acaba külotlarından birini aldığımı anlamış mıydı? gülümseyip, “günaydın!” dedim. ancak kuru bir, “hayırlı sabahlar!” dedikten sonra hızlıca odaya girdi. kadının yüz ifadesinden bir şey anlayamamıştım.

    düğünün ardından hamit Bey ve meryem Hanım evden ayrıldı. giderlerken meryem hanım gözlerini benden kaçırıyordu sürekli. bense acaba anlamış mıdır diye düşünmeden edemiyordum. hamit bey ise, “evladım, bu oğlan sana emanet, sen bunun abisisin. bir yaramazlığını görürsen hiç düşünmeden kulağını çek, sen de benim bir oğlumsun artık!” dedi yanağımı okşayıp. ama saçlarımı daha kısa kestirmem gerektiğini de söylemeden edemedi.

    akşam odama girince yatağın altına sakladığım külotu çıkarıp yeniden onunla 31 çekmek istedim. ancak yatağı kaldırınca büyük bir sürprizle karşılaştım. Yatağın altında külot falan yoktu. bir anda yumruk yemiş gibi oldum. odanın altını üstüne getirdim, ama külottan eser yoktu. meryem hanım külotunu aldığımı anlamış ve belli ki onu yatağımın altında bulduktan sonra almıştı. ev arkadaşımın annesine rezil olmuştum. ancak yapacak bir şeyim yoktu.

    bir ay kadar sonra cemil annesinin geleceğini söyleyince heyecanlandım. meryem hanım bu kez tek başına gelecek ve bir aya yakın kalacaktı. -- - - -
    heyecan şimdi başlıyor beyler devdıbını şukuya ve reze göre akşama doğru yazacağım ( şuku patlaması olursa şimdi de yazabilirim :D )
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +39
      Adam nerden bilsin oğlunun arkadaşının o.c olduğunu
      ···
      1. 1.
        +5 -2
        Panpa Türkçe'de sadece T.C'nin arasına nokta konur. Yani o.c değil oc yada oç yazmalısın.
        ···
    2. 2.
      +3 -9
      Vurur yüze ifadesi gibişe gidiyorum bitanesi
      ···
      1. 1.
        -1
        takunu çıkardınız mk
        ···
    3. 3.
      +2
      Ulan bi güldürmeyin amk tam sertleşiyor :,D
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster