/i/Devlet

  1. 1.
    +1
    Çevremdeki konuştuğum hiç bir akpartili bana düzgün açıklama yapamadı. Hep arkadaşlarından ya da ordan burdan duyduklarını tekrarladı. Ya bir de akpliler hep etrafındaki olaylara çok duyarlıymış gibi davrandılar. Örneğin soma olayından sonra hepsi kahrolduk çok üzüldük dedi ama sonra o kadar çabuk unuttular ki. Ya da ankaradaki patlama. Önce inanılmaz üzülüp sonra hemen unuttular. Bu kadar kötü olayı (yolsuzluklar, şehit sayıları, halkı kutuplaştırma, eğitimin kötülüğü, fırsat buldukça Atatürke laf sokma, Soma,Ankara daha sayılabilcek kaç tane olay var) sineye çekmelerini aklım almıyor. Dinine bu kadar bağlı olan partinin sempatizanları, bu kadar kötü olayı sadece kendilerine iyi davranıldı diye yok sayamaz. Kötülüğe göz yummak kötülüğe ortak olmaktır biliyosun.
    ···
    1. 1.
      +1
      Hayır iyi davranıldı diye değil geri kalan elit, aydın vs vs neyse o 20 25 milyon insanı yok saydı diye. Bir tanesi de çıkıp sizde varsınız bizim gözümüzde demedi. Hepsi yok saydı.
      Ak partili ak partiliyim demeye utanır oldu, ama utndığı partiye oy vermeye devam etti. Bu insanları yok saymayı bırakın diyorum sadece. Bakın bunlar hdp gibi sadece g. doğunun doğusunda doğu anadolunun güneyinde değil bütün türkiye'de varlar. Ve sorun da şu ki bu yok sayılan insanlar diğer hiç bir parti seçmeninde olmayan bir ortak özelliğe sahip. 25 milyonlar. bu da seçmenin yarısına denk geliyor. Rte'de akıllı davranıp bu insanları kucaklıyor pastayı zütürüyor.
      ···
   tümünü göster