/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +28 -1
    Valla kaandan sürekli böyle fikirler çıkar... öncelikle kaanı tanıtayım sizlere(!) (1 kişi gibledi amk) kaan elektrik elektronik işinde çok başarılı bir arkadaşımız ekibin beyini gibi birşey yaptığı işlerden bahsedicek olursak adam mouse yaptı amk. ses sistemine led bağlayıp bass vuruşuna duyarlı led döşedi ayrıca kapatıp açabiliyor ve güneş enerjisiyle evindeki ışıkları bağlayıp elektrik tasarrufu yapıyor... Bizim aramızda genellikle diskotek mekanikmen ve bin olarak hitap edilir. soyu mısırdan geliyor ama türk bir arkadaşımız. sanırım mısırdan yadigar olan damarlarındaki binlik kanını sadece bize kullanıyor ki yaptığı binliklerden puştluklardan örnek verecek olursak da torpil içini boşaltıp fitilini tekrar yerine koyup torpilin içi doluymuş gibi yakıp ben sıçarken tuvalete attığı oldu. heryerim tak olmuştu korkudan küvete atlamıştım. üstüne video çekmiş huur çocuğu. Birde israf da etmiyor torpilin içini aliminyum folyoya sarıp küçük halde yuvarlayıp sigaraların içine koyuyor ve yaktığımız gibi sigara elimizde patlayıp eşek gibi gibi papatya gibi açılıyor aq. Kaan diyince aklınıza böyle bir çocuk gelsin. Sivri zeka! huur çocuğu (:

    anıyı anlatmaya girmeden anıdaşlarımı anlatayım tanıtayım sizlere...
    ikinci olarak baki miz var. Biz ona yetersiz bakiye ve bakire diyoruz. ekibimizin yakışıklı bir üyesi. ama elde avuçta hiç kızı yok. hiç tanıdığı kız dahi yok. asosyalde değil. şansı yaver gitmiyor sadece hahaha. sürekli lol oynar (kaan ve batu da öyle). aralarında birtek kaan gold rütbesine çıkabildiği için sürekli bronz diye dalga geçiyor diğer ekip üyeleriyle hahah. arada bende geçiyorum dalga fakat ben cs go oyuncusuyum. tabi o zamanlar cs go yoktu veya ben bilmiyordum ben daha yeni başladım arkadaş. ama zamanında lol ü de denemişliğim oldu yani muhabbetlerden az çok anlıyorum.
    uzatmadan
    batuya geçelim :
    batu ekibin en kilolusu. gerçi pek kilo yok 80 kilo birşey ama boy da olmayınca kilo olduğu gibi kalıba basmış. buda biraz bin. baki gibi zararsız , kaan gibi zararlı değil. fakat bin. Aramızda biz ona ayıcık ayı gibi hitap şekilleriyle hitap ederiz. bazen panda dediğimizde oluyor. içimizde en çocuksu olan ayı var. ayı genellikle çocuk ruhlu takılan sevimli ama şakaları sert bir arkadaşımız. şakalarının insanları kırıp kırmayacağını pek düşünemez ama biz yinede seviyoruz... kendisi bir şeyde iyi değilse iyiyim demez. yani normal bir insanın birazcık aksine yaşayan bir arkadaş...

    Bizim ekip tam olarak bu değil fakat bu anımda sadece bunlardan bahsediceğim için birtek bu arkadaşlarımı tanıtıyorum beyler. Birbirimize olan güvenimiz sevgimiz son volta. ölüme yürüsem arkama baktığımda ailemden sonra 2. ailem olan bu insanları görürüm.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      sonunda gibiş var
      ···
    2. 2.
      +6
      Kaan değildir o leonardo davincidir
      ···
    3. 3.
      0
      leonardo vinci değil kardeşim vin satmıyor ki o adam
      ···
    4. 4.
      0
      Ben biliyorum bu sahneleri şişman olan eric cartman sen stan marsh sın en zekiniz kyle brflsfki en fakirinizde Bakire yani kenny
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster