1. 1.
    +220 -24
    http://oi62.tinypic.com/1fyerc.jpg- çift resim bug'unu engellemek adına, linki pasifleştirdim.gerekli link, kapak resmindedir.

    evime ilk geldiği günden itibaren, reyisin kabuk atışları, değişimi, yeni renk dönemleri , yem stoklarını hepsini birer birer sizlerle paylaşırken, umarım içimdeki acı bir nebze azalır sayın sözlük yazarları.



    almanya siparişimden gelen slingler



    bir hayali olur ya insanın, her gece yatarken kurduğu. o umutla beklemiştim bu siparişimin eve gelişini. zorlu ve savunmasız 3 günlük yolculuğu, canlı atlatabilmesi için dua etmiştim, belkide en son çocukken ellerimi açtığım yaradana.





    evdeki ilk dakikaları



    ilk uçurtmanızı uçurudğunuz anı canlandırın gözünüzde. ipi babanızın size uzattığı anki mutluluğu, sıkıca tuttuğunuz o ipin, bağlı olduğu uçurtmayla birlikte gökyüzünde olan gözlerinizin ışıltısını. işte , o anki heycanla açmıştım kutuları. donuk, sönük renkleriyle neşelendirmişti bile evimi.





    3. kabuğu attığı gün



    günler geçtikçe , ilk güngü soluk halinden eser kalmıyor, bir bakan gözü, dakikalarca kendine kitleyebiliyordu. eş dostun facebook profilinde, görmeye başladığımız günlere geri sayım başlamıştı.





    1.5 yaşına bastığında, uzun kabuk döneminde alınan caps



    ilk zorlu kabuk dönemiydi, kış aylarının ortasında, nem oranının düştüğü, teraryumdaki canlı yemlerin toprak altına saklandığı, o dönemde bir çok arkadaşımın "ölmüş lan bu " ithamlarına rağmen, sabırla beklemiştim seni 8 bacaklı koca yürekli reyis





    yıllar geçiyordu, cestro adult olmaya başlıyordu



    slingken, yeni evlenen çiftler çocuklarına ingilizce dersleri aldırıyordu artık. reyis, büyüyor, yediği yemlerle onunla birlikte. tarih 2013ü gösteriyordu.





    cestro artık bir adult olmuştu



    yediği yemler etkisini gösteriyor, sağlıklı geçirilen kabuk sürelerinin ardından gün ve gün güçlenen bir tarantula olmaya devam ediyordu. önceki capste görülen , dubiaları yediği youtube videosu için: https://youtu.be/KrOb357K5Kw reyis arkasında, 7 hamster , 12 japon balığı binlerce dubia ve hamam böceği leşiyle gitti. umarım, cehennemde reyise ateş böceği verirler.


    ···
   tümünü göster