/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +13
    Soru 3

    Amerika'nın 48. başkanı bush'un döneminde başlayan bi proje var, adı büyük ortadoğu projesi, kısaca bop deniyor.

    Türkiye dâhil birçok Ortadoğu ülkesinin sınırlarının değişmesine sebep olacak bu projenin amerika tarafından ve özellikle bush döneminde başlamış olması zaten tehlike çanlarının habercisi. Ha eğer derseniz ki "Yok arkadaş, ben inanmıyorum. bop Ortadoğu'nun ve Türkiye'nin refahı, iyiliği için yapılan bir proje. Amerika bizim iyiliğimizi istiyor." O zaman size diyecek beşeyim yok. internette yayınlanan bop haritalarına ve ilgili belgelere bir bakın. Asıl amacını net bir şekilde göreceksiniz.

    Neyse, devam edelim biz. 4 Mart 2006 tarihinde istanbul Bayrampaşa'daki AKP ilçe kongresinde Erdoğan aynen şunları söylüyor:

    "Türkiye'nin Ortadoğu'da bir görevi var. Biz BOP'un eş başkanlarından biriyiz. Bu görevi yapıyoruz."

    Amacı Ortadoğu'yu, bölgedeki Müslüman devletleri ve Türkiye'yi amerika'ya köle yapmak olan ve bu hedefte milyonlarca insanın canını alan, kanını akıtan bop için eş başkanlık yapması, bunu çok matah bir şeymiş gibi söylemesi sizin için ne ifade ediyor?
    ···
    1. 1.
      +1
      E kardeşim mantıklı konuşuyorsun da bu adam kürtlere bir sempati beslemiyor neden özgür bir kürdistan kurulmasını desteklesin ki
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        Kürtlere sempati besliyor demedim. BOP'un eş başkanı dedim. BOP'un amaçlarına bakarsan amacının özgür kürdistan olmadığını anlarsın. * Daha fazla detaylı açıklamama gerek var mı? * Hadi bir tüyo daha vereyim, BOP, Büyük israil'i kurmak için gerçekleştirilen bir projedir. * Bu doğrultuda kişilerin ne yaptığı değil, hangi amaç için yaptıkları önemli.
        ···
      2. 2.
        +1
        Ne demeye çalıştığını anladım teşekkür ederim aydinlattigin için
        ···
   tümünü göster