/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +44
    2000 li yılların başıydı, ben 6 küçük kardeşim 4 yaşında küçük bir evde can sıkıntısından harap olmuş bir şekilde yastıklardan ev yapmak ve karmaşık çekmeceleri araştırmak ile meşguldük.

    Annem ise klagib ev işlerini yapmış, Televizyonu direk gören 2 kişilik eski koltuğa oturup TV kumandasını emniyete almış bir sekilde oturuyordu. Ben yanına oturup kafamda kumandayı kapma planları yaparken içerden bir ses geldi küçük kardeşim "Abi Koş Balon buldum" diye bağrıyordu, frenleri patlamış ferrari edasıyla Yatak odasına doğru yardırdım.

    Küçük kardeşim elinde 10-15 tane prezarvatif ile bana bakıp sırıtıyordu. Ben ise 2 tanesini cebime 1 tanesini ağzıma alıp şişirmeye başladım. Annem durumu anlamış olacak ki yanımıza gelip manzarayı görünce gülmeye başladı. Elimizdeki Prezervatifleri almaya başlayınca ben hemen cebime 2 prezervatif daha atıp kardeşimin balonları gittiği için ağlama sesi eşliğinde dışarı çıktım. Evimizin hemen yakınındaki parkın önüne oturup gelen geçenin meraklı bakışları içinde prezervatifimi şişirdim..
    ···
   tümünü göster