/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    millet şimdiden söyliyeyim "bize ne" "napak" "boşa okudum" diyecekler okumasın boş yere okuyup yorulmanızı istemiyorum.
    ben yakışıklı olmayan hatta bi barça tipsiz denebilecek ufak bi skolyozu (omurganın yana eğilmesi) olan kendini geçindirebilecek kadar gelirimiz var. babam emekli ve annem ev hanımı. ailemle bir sorunum yok. Ama küçüklüğümden beri fiziksel özelliklerimden dolayı biraz asosyalim. iyi arkadaşlarım var. iyiki varlar. benim sorunum asosyal olmam ve fiziksel özelliklerimden dolayı hiç bi kıza açılamamam. ben aslında iyi biriyimdir en azından olmaya çalışlıyorum. mutluluğun formülünü çok aradım. şu ana kadar bulduğum en iyi formül insanları mutlu etmekti. onları mutlu ettikçe ben de mutlu oluyordum. bir aralar çok iğrenç espriler yapıyordum. insaları. hoşlanmadıklarını görünce zor da olsa yavaş yavaş bıraktım. insanları olabildiğince kırmamaya yardım etmeye çalışıyorum. bu açıdan ne kadar iyi bilinsem de fiziksel özelliklerim ve insanlara istemsizce saçma biri gibi görünmem yüzünden dışlanmaktan korkuyorum. bazen insanlar beni hiç dikkate almıyor. en azından dinlermiş gibi bile yapmıyorlar. işte beni bunlar üzüyor. hep dışlanmış hissediyorum. insanları da üzmemek için dertlerimi anlatmıyorum. anlatamıyorum. onlara hep güler yüzlü davranıyorum. ne kadar Allah'a verdiklerinden dolayı şükredip elimdekilerle mutlu olmaya çalışsam da bazen olamıyorum. biliyorum benden çok daha kötüleri var bunu düşünerek tekrar mutlu olmaya çalışıyorum.
    şimdi bu başlığı niye açtın diyeceksiniz. tek isteğim içimdekileri biryerlere dökmek ve rahatlamak. eğer okuduysanız ve sizin de sorunlarınız varsa yazabilirsiniz dertleşe biliriz. kimse beni çok dinlemese de ben dinlemeyi, konuşmayı ve insanların sorunlarına çözüm bulmayı severim. eğer bir kişiye bile yardım edebilirsem o beni çok mutlu eder.
    ekleme: davranışlerı çok iyi yardımsever bir kız tanıyorum ve de yetenekli ama kız bana oranla çok güzel. utancımdan bir türlü herhangi bir adım atamıyorum. çünkü reddedileceğimi biliyorum. siz siz olun eğer fiziki açıdan iyi ve yakışıklıysanız bu özelliğinizi boşa harcamayın ve iyi huylu olmaya çalışın.

    not: iyi bir yazar değilim o yüzden okurken sıkıldıysanız kusura bakmayın. okuyan herkese teşekkürler.
    ···
   tümünü göster